Windows 8.1 Single Language kurmuştum geçenlerde hiç internet Driver'ı kurmadım ama driver gözüküyordu yani Windows otomatik kurdu ama Wi-Fi'e tıkladığımda ağ yok diyor bağlantılar gözükmüyor.
Driver gözüküyor mu? Tam emin olun(Aygıt yöneticisi)Windows 8.1 Single Language kurmuştum geçenlerde hiç internet Driver'ı kurmadım ama driver gözüküyordu yani Windows otomatik kurdu ama Wi-Fi'e tıkladığımda ağ yok diyor bağlantılar gözükmüyor.
Aygıt yöneticisine girerek ağ denetleyici kısmı sarı renkte yazıyorsa sürücüsü kurulmamıştır. Donanım kimliğini atarak yardımcı olabiliriz.
Yok normal gözüküyordu ve ben adaptör kullanıyorum masaüstü bilgisayarım Everest markası modelini de atarım isterseniz ben şu an Windows 7'deyim onda CD'yi takıp interent driverını kuruyordum kendim Windows 8.1'de otomatik kendi Wi-Fi Driver'ı ekliyor bir şey yapmamıştım.
Driver gözüküyor mu? Tam emin olun(aygıt yöneticisi)
Anakart veya laptop model?
Başka bir USB portuna takıp denediniz mi adaptörü?
Laptop değil masaüstü adaptör kullanıyorum aygıt yöneticisinden baktığımda hiçbir sorun gözükmüyordu güncelle dediğimdede zaten en güncel sürücü yüklü diyordu.
Denemedim sanmıyorum ondan olacağını internet driver'ının CD'si var onu takıp kurayim mi ama Windows 8.1'le uygunmu bilmiyorum.
Adaptör hangi marka? Veya seri numarası var mı? Çıkartıp farklı bir USB girişine takin devam ederse driver kurulması gerekmekte.Laptop değil masaüstü adaptör kullanıyorum aygıt yöneticisinden baktığımda hiçbir sorun gözükmüyordu güncelle dediğimdede zaten en güncel sürücü yüklü diyordu.
Denemedim sanmıyorum ondan olacağını internet driver'ının CD'si var onu takıp kurayim mi ama Windows 8.1'le uygunmu bilmiyorum.
CD'yi takıp içerisinde işletim sistemleri olabilir. Mesela Win XP Vista 7 8 gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.