Windows 8.1'de LoL çalışır mı?

qRowLing

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Windows 8.1 desteği Valorant'ta kesildi. Riot olduğu için LoL'ün de kesildiğinden şüpheliyim. Windows 8.1'de LoL açılıyor mu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1'de oyun oynanmıyor artık bütün stüdyolar desteği kesti.

Açılıyor hatta emin değilim ama Windows 7'de bile açılıyor olması lazım.

Windows 7'deki çalışan LoL eski olabilir.

Şu an kasa parçalarım gelene kadar eski bir ofis bilgisayarı kullanıyorum işletim sistemi 8.1 ve sorunsuz oyun oynuyorum 64 bitse LoL oynayabilirsiniz

Sistem gereksinimlerinde Windows 7,8,10 ve 64 bit olmasını istiyor.
Keşke kaldırmasalar oyunları insanlar zorunda kalıyor Windows 10 için.

Arkadaşlar bildiğiniz üzere Windows 8.1 desteği Valorant'ta kesildi. Riot olduğu için LoL'ün de kesildiğinden şüpheliyim. Windows 8.1'de LoL açılıyor mu acaba?

8.1 desteği kesilen bir işletim sistemi. Bugün çalışsa bile yarın çalışacağının garantisi yok. O yüzden eğer sistem gereksinimlerinden dolayı Windows 10 kullanmıyorsanız/kullanamıyorsanız ReviOS10 veys AtlasOS'a bakın derim.

8.1 desteği kesilen bir işletim sistemi. Bugün çalışsa bile yarın çalışacağının garantisi yok. O yüzden eğer sistem gereksinimlerinden dolayı Windows 10 kullanmıyorsanız/kullanamıyorsanız ReviOS10 veys AtlasOS'a bakın derim.

Hocam sistemi ben değil babam kardeşim vs. kullanıyor o yüzden kullanması kolay olsun istiyorlar nasıl bir işletim sistemi inceleme videosu bildiğiniz iyi varsa atar mısınız, ve 4 GB RAM'le hele hele hard disk olan bir sistemde Windows 10 kabus gibi cidden.

Hocam sistemi ben değil babam kardeşim vs. kullanıyor o yüzden kullanması kolay olsun istiyorlar nasıl bir işletim sistemi inceleme videosu bildiğiniz iyi varsa atar mısınız, ve 4 GB RAM'le hele hele hard disk olan bir sistemde Windows 10 kabus gibi cidden.

ReviOS da AtlasOS da bildiğimiz Windows hocam. Telemetriler falan kapalı geldiği için çok daha hafif oluyorlar. ReviOS güvenlik yamalarını da kapatıyor yanlış bilmiyorsam. Onu da güvenilir bir Anti-Virüs indirerek aşabilirsiniz.

Hocam şüphelendim şimdi bu dediğinizden sonra geçsem mi geçmesem mi :D

ReviOS işi dengeli götürüyor. Bir stabilite problemi yaşamadım ben. Güvenlik sıkıntısı yaşama ihtimaline karşılık bir av ile gayet kullanılabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı