Oğuz 37 Femtopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #1 Öncelikle merhaba bilgisayarda Microsoft Store gibi uygulamalara girmeye çalıştığımda benden oturum açmamı istiyor fakat oturum açamıyorum. Bana ağ ile ilgili sorunun var diyor fakat ağ ile ilgili bir sorun yok. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2022
Öncelikle merhaba bilgisayarda Microsoft Store gibi uygulamalara girmeye çalıştığımda benden oturum açmamı istiyor fakat oturum açamıyorum. Bana ağ ile ilgili sorunun var diyor fakat ağ ile ilgili bir sorun yok.
ÜlkerÇikolata Picopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 980 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #2 Orjinal olmayan sistemlerde normal. Artı 0 Eksi
KS KS Oğuz 37 Femtopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #3 Silinen üye dedi: Orijinal olmayan sistemlerde normal. Genişletmek için tıkla... Hocam bir yolu yok mu? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Orijinal olmayan sistemlerde normal. Genişletmek için tıkla... Hocam bir yolu yok mu?