Windows 8.1'de Oyunlar Kasıyor

muzaffer yaman

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Benim 2 sene önce aldığım bir laptopum var. İçinde Win 7 kurulu. Çok şiştiği için bende format atıp Windows 8.1 64 biti yükledim ama Windows 7 deki gibi randıman alamadım. Bunun nedeni ne olabilir? Mesela oyunlarda hata veriyor, oyundan atıyor. Hemde uyumluluklarına baktım oyunların ama yine de fayda etmedi. Bilen biri varsa yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Performansın artması lazım tam tersi. Sürücüleri kontrol edin, belki 8.1 ile uyumlu olmayan sürücü falan vardır kontrol et onları. En son ihtimal sıcaklık geliyor aklıma. Bunları kontrol ettikten sonra tekrar dönün bize.

Yok sıcaklık falan değil en başta açarken hiç açılmıyor, çalışmayı durduruyor. Performansın bende artacağını sandım ama öyle olmadı. Windows 7 de oynadığım oyunları flash bellek ile attım ondan mı olmadı acaba? Ama sanmıyorum yeniden mi indirmem gerekiyor bilmiyorum.

Orijinal, Steam'dan almıştım ama böyle bir adam görünce ekranda oyun deliriyor ve de cs 1.6 da hiç bir sürümde kasma geçmiyor.

Oyunları yeniden indirmenizde yarar var. Yada oyun dosyalarını Steam üzerinden doğrulayabilirsiniz.

Sen sürücülerini kurdun mu? Belli ki kurmamışsın. Bu rehberi izleyerek sürücü kurulumlarını tamamla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı