unworenn Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 254 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #1 Tüm şifrelerim yazdığım TXT dosyasını yanlışlıkla sildim ve oyuna giriş yapamıyorum bu silinen dosyayı nasıl geri getireceğim? Not: Çöp kutusu boş, dosya TXT.
Tüm şifrelerim yazdığım TXT dosyasını yanlışlıkla sildim ve oyuna giriş yapamıyorum bu silinen dosyayı nasıl geri getireceğim? Not: Çöp kutusu boş, dosya TXT.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.397 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #2 Recuva'yı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.795 Makaleler 1 Çözümler 9 6 Şubat 2023 #3 Win + r > recent yaz gir. Artı 0 Eksi
KS KS unworenn Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 254 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #4 Enahaine dedi: Win + r > recent yaz gir. Genişletmek için tıkla... Recent son girilen dosyaları gösterir siline bir dosyayı nasıl görebilirimki? Artı 0 Eksi
Enahaine dedi: Win + r > recent yaz gir. Genişletmek için tıkla... Recent son girilen dosyaları gösterir siline bir dosyayı nasıl görebilirimki?
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.795 Makaleler 1 Çözümler 9 6 Şubat 2023 #5 unworenn dedi: Recent son girilen dosyaları gösterir siline bir dosyayı nasıl görebilirimki? Genişletmek için tıkla... Hayır son silinen dosyaları gösterir kalıcı olarak silmediysen geri dönüşüm kutusuna gitmediyse oraya gider diye biliyorum. Artı 0 Eksi
unworenn dedi: Recent son girilen dosyaları gösterir siline bir dosyayı nasıl görebilirimki? Genişletmek için tıkla... Hayır son silinen dosyaları gösterir kalıcı olarak silmediysen geri dönüşüm kutusuna gitmediyse oraya gider diye biliyorum.