Windows 8.1'de varsayılan uygulamalar nasıl durdurulur?

SurTes

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben Windows 8.1 Pro kullanıyorum. Hani Windows 8.1'de varsayılan programlar var ya, kurulumla gelen programlar, hava durumu vb. İşte o uygulamalar arka planda boş boş çalışıyor. Windows 10'da kapatılıyordu ama Windows 8.1'de nasıl kapatıldığını bilmiyorum. Bileniniz varsa lütfen yorum olarak yazsın aşağıya. Fotoğrafları bırakıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (22).png
    Ekran Görüntüsü (22).png
    72,9 KB · Görüntüleme: 69
Arkadaşım Windows 8.1 kullanıyor ve o uygulamaları kaldırmak için başlata tıklayıp aşağıya indiğin de tüm uygulamalar görünüyor 8.1 gelen sağ tıklayıp kaldır diyor sadece.
Ve görev çubuğun da gördüğüm kadarıyla Driver Booster ve RAM azaltmak için kullandığın uygulamalar var onları kullanmamanı tavsiye ederim Driver Booster yanlış sürücüleri yükleyip bilgisayarın stabilitesini bozabiliyor diğer uygulamalar da aynı şekil de sadece Windows Update'leri yapıp ekran kartı sürücünüzü siteden elle yüklemeniz yeterli olacaktır gereksiz uygulamaları başlattan elle kaldırın bilgisayarı en iyi performans moduna alıp güç seçeneklerinden ve ekran kartı sürücünüzden performans modlarına almanız yeterli olacaktır.

Arkadaşım Windows 8.1 kullanıyor ve o uygulamaları kaldırmak için başlata tıklayıp aşağıya indiğin de tüm uygulamalar görünüyor 8.1 gelen sağ tıklayıp kaldır diyor sadece.
Ve görev çubuğun da gördüğüm kadarıyla Driver Booster ve RAM azaltmak için kullandığın uygulamalar var onları kullanmamanı tavsiye ederim Driver Booster yanlış sürücüleri yükleyip bilgisayarın stabilitesini bozabiliyor diğer uygulamalar da aynı şekil de sadece Windows Update'leri yapıp ekran kartı sürücünüzü siteden elle yüklemeniz yeterli olacaktır gereksiz uygulamaları başlattan elle kaldırın bilgisayarı en iyi performans moduna alıp güç seçeneklerinden ve ekran kartı sürücünüzden performans modlarına almanız yeterli olacaktır.
Driver sadece laptopun sitesinden mi kurulmalı?
Bende win10 için hepsi yok sitesinde. 8.1 için var mesela onları mı kurayım win10 sisteme? Nasıl yapmak lazım? Windows otomatik kurdukları mı iyi yoksa?

Driver sadece laptopun sitesinden mi kurulmalı?
Bende Windows 10 için hepsi yok sitesinde.8.1 için var mesela onları mı kurayım Windows 10 sisteme? Nasıl yapmak lazım? Windows otomatik kurdukları mı iyi yoksa?

Arkadaşım HP laptop kullanıyor Windows 10 kullandığı zaman Windows Update'leri yapınca tüm güncel sürücüleri otomatik yüklemişti bir şey yapmasına gerek kalmamıştı 8.1'de iken Windows Update'leri yaptığın da eski sürücüleri indirdi Win8.1 bu yüzden arkadaşım HP'nin sitesinden Windows 10 uyumlu bazı sürücüleri elle kendisi yükledi yani eğer Windows 10 kullanıcaksanız Windows Update'leri yapmanız yeterli olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı