Windows 8.1'den 7'ye geçersem sorun olur mu?

• Konuyu başlatan T1xon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 797

T1xon

Hectopat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600 - Rog Strix 2060 Super OC - 8x2 3200 Mhz - B450M S2H
Arkadaşlar, çok eski bir bilgisayarım var. İşletim sistemi Windows 7 idi. Ben Windows 8.1 Single Language kurdum fakat kasıyor. Acaba tekrar Windows 7 kursam bir sorun oluşur mu? Yardımlarınızı bekliyorum.

Orijinal Windows 7 kullandığınız sürece sıkıntı olmaz.

Arkadaşlar, çok eski bir bilgisayarım var. İşletim sistemi Windows 7 idi. Ben Windows 8.1 Single Language kurdum fakat kasıyor. Acaba tekrar Windows 7 kursam bir sorun oluşur mu? Yardımlarınızı bekliyorum.

Güncelleme sorunları hariç hiçbir sorun olmaz. Ayrıca güncelleme yapılması zorunlu gibi çünkü net. Frameowrk 4.8 veya DirectX'i falan o güncellemelerle kurabiliyoruz. Bir 6-7 saat beklersiniz
Ayrıca güncelleme hatasının çözümü burada Releases · aakkam22/windowsUpdateLoopFix
Güvenilirdir
Windwows 7 kurma bence desteği yok ve çoğu program çalıştırmıyor.

Kasa kasa Windows deneyimimi yaşasın arkadaş?

Güncelleme sorunları hariç hiçbir sorun olmaz. Ayrıca güncelleme yapılması zorunlu gibi çünkü net. Frameowrk 4.8 veya DirectX'i falan o güncellemelerle kurabiliyoruz. Bir 6-7 saat beklersiniz
Ayrıca güncelleme hatasının çözümü burada Releases · aakkam22/windowsUpdateLoopFix
Güvenilirdir

Kasa kasa Windows deneyimimi yaşasın arkadaş?

Niye ben 2 gün öncesine Windows 7 kullanıyordum ve neredeyse çoğu şeyin desteği yok adam kursa işine yaramayacak anladın? ama kursa dedikleri gibi birşey olmaz artık günümüzde windows 8.1 bile kulanılamaz halde uyanın.

Niye ben 2 gün öncesine Windows 7 kullanıyordum ve neredeyse çoğu şeyin desteği yok adam kursa işine yaramayacak anladın?

Denemekten zarar gelmez. Ayrıca adamın bilgisayarı kasıyor, ayrıca belki indirdiği programlar Windows 7'de çalışıyor. Linux'a da öyle kolay kolay geçilmez. Mint için bile biraz bilgi gerekli. Onu araştıracaksın da ohoo. 500 saatin geçer. Anladın mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Niye ben 2 gün öncesine Windows 7 kullanıyordum ve neredeyse çoğu şeyin desteği yok adam kursa işine yaramayacak anladın? Ama kursa dedikleri gibi bir şey olmaz artık günümüzde Windows 8.1 bile kulanılamaz halde uyanın.

Neyin destekleri yok söyler misiniz?
Ayrica arkadaşın PC'si kasıyor ne yapsın?
8.1 bence gayet de kullanilir sadece tasarim konusunda alışmak uzun sürer başka sıkıntısini görmedim.

Neyin destekleri yok söyler misiniz?
Ayrica arkadaşın PC'si kasıyor ne yapsın?
8.1 bence gayet de kullanilir sadece tasarim konusunda alışmak uzun sürer başka sıkıntısini görmedim.
Steam açılmıyordu bazı sosyal medya uygulamaları Origin ve Uplay gibi oyun servisleri de zamanla desteğini kesecek ve Driver sorunları.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı