Windows 8.1'den Windows 7'ye geçiş

Bana hiç seçim şansı sunmadı. O dosyayı silince soracak mı?
Evet o dosya hangi sürümün kurulacağını söylüyor kuruluma, içini açıp bakarsan Ultimate yazdığını görürsün. O dosya silinince kurulum hangi sürümün kurulacağını bilemediği için sana soracak ne kurmak istiyorsun diye.

Neden desteği bitmiş bir Windows sürümünü kullanmak istiyorsunuz?
Windows 7 kullanmaya çok hevesli değilim. Fakat format gerekiyordu. Ben de atmışken 8.1'e geçeyim dedim. Her nasıl olduysa korsan yükledim. Hayatımın hatasını yaptım. Windows 10'a rezerve butonu gelmişti. Rezerve ettim. Bir süre onu bekledim. Gelmeyince de Windows 7'ye geçmeye karar verdim. çünkü virüslerden dolayı yüklediği bütün oyunlarda (0xc00007b) hatası alıyordum. Eğer Windows 7'den 10'a direkt olarak ücretsiz bir şekilde geçebileceksem denerim.

Windows 7 kullanmaya çok hevesli değilim. Fakat format gerekiyordu. Ben de atmışken 8.1'e geçeyim dedim. Her nasıl olduysa korsan yükledim. Hayatımın hatasını yaptım. Windows 10'a rezerve butonu gelmişti. Rezerve ettim. Bir süre onu bekledim. Gelmeyince de Windows 7'ye geçmeye karar verdim. çünkü virüslerden dolayı yüklediği bütün oyunlarda (0xc00007b) hatası alıyordum. Eğer Windows 7'den 10'a direkt olarak ücretsiz bir şekilde geçebileceksem denerim.
Korsan kullanırsınız öyle hata almanız normal. Eğer Windows 7'yi aktifleştirirseniz Windows 10'a bedava geçebilirsiniz. Yine korsan kurmayın sakın. :) Mesela Windows 7'yi aktifleştirdiniz ve Windows 10'a başarılı bir şekilde güncellediniz. Bundan sonra, iyi bir AntiVirüs programı kurun. PC'niz yine virüslerle dolmasın. Eğer sisteminiz iyi ise ve ya normal ise Kaspersky, eğer sisteminiz kötü ise Norton kullanın. İkisi de ücretli. Fakat ikisinin de 30 günlük deneme sürümü var. Ücretsiz istiyorsanız 360 Total Security ücretsizlerin arasında en iyisidir.

Ayrıca sistem yedekleme yapayım dedim. D'ye yaptım. Ve {Dahili bir hata oluştu. Parametre hatalı. (0x80070057) } Bu şekilde bir hata alıyorum.

Bu adresi ben de buldum fakat neyi indireceğimi bulamadım.

Bir de bende bu ses açma kapama, parlaklık kısma açma gibi özellikler fn + f tuşları ile oluyor. Bunların hiçbiri çalışmıyor. Bunun için hangi ATK Package indirmem gerek.

Ne kadar problemli bir insanım.:D:lanet::lanet:

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı