Windows 8.1'den 7'ye geçilir mi?

Vallada cikmis ama start menu ortada bu sasirtti.

islevsell olmaz
8.1'deki gibi sola alınabiliyor ayarlardan. Zaten 8.1 ile 10 neredeyse aynı gözüküyor, neden istemiyorsunuz anlamadım. Performans olarak da düşüş yaşıyorsunuz, güvenlik açığı riski de artıyor.

Bunun mantığı nedir? Windows 10'a gıcık oluyorum demişsin fakat uyumluluk ve performans açısından Windows 10 bahsettiğin 2 sürümden de daha iyi. Windows 8'den de çok farkı olduğunu hatırlamıyorum.

Edit: Windows 11'in çıktığından haberin yoksa büyük ihtmial Windows 10 hakkında da çok bir fikrin olduğunu düşünmüyorum.

Efenim ben nonstanji severim insanlarin fikirleri aynidir hakaret etmenizin luzumu yok Windows 7'nin dezavantajlarini sordum ama zevkim ve bilgisizligim yuzunden azar isitiyorum.

Efenim ben nonstanji severim insanlarin fikirleri aynidir hakaret etmenizin luzumu yok Windows 7'nin dezavantajlarini sordum ama zevkim ve bilgisizligim yuzunden azar isitiyorum.
Hocam win7 tasarımı win11 benzer.
Kullan win11...
Win7 bol bol dez avantajlı.

Windows 11 hatalarla dolu, Windows 7 güncelleme almıyor; bu sadece görünüş güncellemesi almıyor demek değil. Güvenlik güncellemeleri almıyor, Windows 7'de bulunan hiçbir uygulamanız, klasörünüz, bilgisayarınız güvende olmaz. Windows 10 tercih edin.

Estağfurullah zevkler tartışılmaz. Windows 7' nin desteği sona erdi güvenlik açısından ciddi problemler yaşarsın. Windows 11' i indir sistemin rahatlıkla kaldırır. İlla nostalji diyorsan da Virtual box kur ve Xp, Vista, 7, 8.1 istediğin sistemi kur orada da onu kullan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı