Windows 8.1'den Recovery ile Windows 10'a dönme

Denedim hepsini denedim hiçbirisi olmadı.Recovery dosyalarını görünür yaptım ama içinde setup dosyasıda yok iso halindede değil swm. uzantılı dosyaları var.

Servisi aradım garanti dışı kalmasına rağmen bir kereliğe mahsus imaj atabileceklerini söylediler.
Yakın zamanda servise gidip yaptıracağım son durumu gene sizinle paylaşırım buradan.

Nasıl yani temiz kurulum dan bahsetmiyorum.

Arkadaşlar internette biraz araştırma yaptım da bana oem partition id lazım aradım bulamadım rica etsem bakarmısınız?

Nasıl yani temiz kurulum dan bahsetmiyorum.

Arkadaşlar internette biraz araştırma yaptım da bana oem partition id lazım aradım bulamadım rica etsem bakarmısınız?
CMD'yi aç ve altta bulunan adımları uygula. Kendi diskine ve bölümlerine göre OEM bölümünü aktive et. Daha önce yükarıda tavsiye ettiğim Recovery (MSI BurnRecovery) aracı ile Fabrika ayarlarına getirmeye çalış.

DISKPART>
DISKPART> select disk 0
Disk 0 is now the selected disk.
DISKPART> list partition
Partition ### Type Size Offset
------------- ---------------- ------- -------
Partition 1 Primary 200 MB 1024 KB
Partition 2 Primary 254 GB 201 MB
Partition 0 Extended 28 GB 254 GB
Partition 4 Logical 28 GB 254 GB
Partition 3 OEM 14 GB 283 GB

DISKPART> select partition 3
Partition 3 is now the selected partition.
DISKPART> active
DiskPart marked the current partition as active.

Bunları nasıl yazayim anlamadım hakkınızı helal edin valla baya başınızı ağrıttım ama burda sonra ne yazıp nasıl devam edeyim yani aynılarını yazıyorum uzun bişiler çıkıyor bilgi veriyor diskpart hakkında.
2.PNG
Ekran Alıntısı.PNG

Veya bu yazdıklarınızı programla yapabilirmiyim?

DISKPART>
DISKPART> select disk 0
DISKPART> list partition
DISKPART> select partition 5
DISKPART> active

Bu komutları yaz ve sistemi yeniden başlatarak MSI Recovery aracının Gizli Recovery Bölümünü görüp görmediğini kontrol et.
Açılışta Recovery tuşunu da kontrol edebilirisn, çalışma ihtimali düşük ama yinede şansını dene.

Böyle birşey dedi yeniden denedim çalışmadı,program ile denedim gene çalışmadı.

Dosya Ekleri

• 3.PNG
    3.PNG
    11,5 KB · Görüntüleme: 166
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı