KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.527 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer İstanbul 4 Mayıs 2022 #41 Topcuklu_Araba dedi: Dosyalarım ve uygulamalarım gitmez değil mi hocam. Sourcesdaki setup da hata verdi Genişletmek için tıkla... Direk yükselt mi dedin yoksa "özel sadece windows'u yükle" mi dedin?
Topcuklu_Araba dedi: Dosyalarım ve uygulamalarım gitmez değil mi hocam. Sourcesdaki setup da hata verdi Genişletmek için tıkla... Direk yükselt mi dedin yoksa "özel sadece windows'u yükle" mi dedin?
Topcuklu_Araba Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 290 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #42 editbs00 dedi: Gitmez aynı şeyi bir daha yapacağız buradan. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam geldim komut istemine.
editbs00 dedi: Gitmez aynı şeyi bir daha yapacağız buradan. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam geldim komut istemine.
editbs00 Decapat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 924 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #43 KingStannis dedi: Direk yükselt mi dedin yoksa "özel sadece windows'u yükle" mi dedin? Genişletmek için tıkla... ordan olmıyor hocam aynı hatayı bende aldım sources setup yaptım oldu ama garip şimdi farklı yöntem denicez Topcuklu_Araba dedi: Tamamdır hocam geldim komut istemine. Genişletmek için tıkla... tamam şimdi disk part yaz oraya
KingStannis dedi: Direk yükselt mi dedin yoksa "özel sadece windows'u yükle" mi dedin? Genişletmek için tıkla... ordan olmıyor hocam aynı hatayı bende aldım sources setup yaptım oldu ama garip şimdi farklı yöntem denicez Topcuklu_Araba dedi: Tamamdır hocam geldim komut istemine. Genişletmek için tıkla... tamam şimdi disk part yaz oraya
Topcuklu_Araba Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 290 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #44 KingStannis dedi: Direk yükselt mi dedin yoksa "özel sadece Windows'u yükle" mi dedin? Genişletmek için tıkla... Hiç hatırlayamıyorum ki hocam. editbs00 dedi: Oradan olmuyor hocam aynı hatayı bende aldım sources setup yaptım oldu ama garip şimdi farklı yöntem deneyeceğiz. Tamam şimdi disk part yaz oraya. Genişletmek için tıkla... Komut isteminde şifre istedi ama benim PC'nin şifresi yok hocam?
KingStannis dedi: Direk yükselt mi dedin yoksa "özel sadece Windows'u yükle" mi dedin? Genişletmek için tıkla... Hiç hatırlayamıyorum ki hocam. editbs00 dedi: Oradan olmuyor hocam aynı hatayı bende aldım sources setup yaptım oldu ama garip şimdi farklı yöntem deneyeceğiz. Tamam şimdi disk part yaz oraya. Genişletmek için tıkla... Komut isteminde şifre istedi ama benim PC'nin şifresi yok hocam?
editbs00 Decapat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 924 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #45 Topcuklu_Araba dedi: Hiç hatırlayamıyorum ki hocam. Komut isteminde şifre istedi ama benim PC'nin şifresi yok hocam? Genişletmek için tıkla... devam de direk
Topcuklu_Araba dedi: Hiç hatırlayamıyorum ki hocam. Komut isteminde şifre istedi ama benim PC'nin şifresi yok hocam? Genişletmek için tıkla... devam de direk
Topcuklu_Araba Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 290 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #46 editbs00 dedi: Devam de direk. Genişletmek için tıkla... Tamadır geldim komut istemine.
editbs00 Decapat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 924 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #47 Topcuklu_Araba dedi: Tamadır geldim komut istemine. Genişletmek için tıkla... disk part de
Topcuklu_Araba Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 290 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #48 editbs00 dedi: Disk part de. Genişletmek için tıkla... Dedim ama bir şey olmadı.
editbs00 Decapat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 924 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #49 Topcuklu_Araba dedi: Dedim ama bir şey olmadı.Eki Görüntüle 1378081 Genişletmek için tıkla... boşluksuz deneyin hemen benim hatam kusura kalma
Topcuklu_Araba dedi: Dedim ama bir şey olmadı.Eki Görüntüle 1378081 Genişletmek için tıkla... boşluksuz deneyin hemen benim hatam kusura kalma
Topcuklu_Araba Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 290 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #50 editbs00 dedi: Boşluksuz deneyin hemen benim hatam kusura kalma Genişletmek için tıkla... Tamamdır dedim. Estağfurullah ne demek. Dosya Ekleri 20220504_191112.jpg 247,8 KB · Görüntüleme: 26
editbs00 dedi: Boşluksuz deneyin hemen benim hatam kusura kalma Genişletmek için tıkla... Tamamdır dedim. Estağfurullah ne demek.