Windows 8.1'den Windows 10'a Geçerken Tekrar Ürün Anahtarı Girilir mi?

Mertcan*D3Lİ

Decapat
Windows 10 kullanmak istiyorum bilgisayarı aldığımda 8.1'le geldi şimdi 10'a yükseltmek istiyorum. Acaba ürün anahtarı ister mi?
Oyunlar, dosyalar, resimler, müzikler vs silinir mi?

Sistem özelliklerim herhangi bir kasma yaratır mı FPS düşmesi olur mu?
i3 4160 3.60Ghz 8 GB RAM Asus 1030 2GB DDR5 OC
Son olarak Windows 10'u ürün anahtarı istemeyecek bir şekilde nereden indirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
bir ara windows kendi yükseltme vermişti hala devam ediyormu bilmiyorum bilgisayara komple format atarsanız c diskindeki her şey silinir windows 10 u kendi sitesinden indirebilirsiniz windows 10 oem keylerini internette 15 - 30 tl arasına bulabilirsiniz

wmdows un kendi sitesine girin windows 10 indirme aracını indirin aracı açın araç size sorar bu bilgisayaramı yüklemek istiyorsunuz başka bir bilgisayaramı diye bu bilgisayarı seçersin indirmeyi yapar ve size sorar dosyalar saklansınmı silinsinmi diye saklansın dersin ve c diskinde windows.old diye bir dosya oluşur onun içine önceki sistemle ilgili tüm verilerinizi bulabilirsiniz

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı