Windows 8.1 kullanıyorum ve 10'a geçmek istiyorum. ISO ve Media Creation Tool ile de denedim ama sürekli en %70-75 civarında iken "Windows yüklemesi başarısız oldu" Windows kurulamadı hatası alıyorum çözümü bilen var mı?
Windows 8.1 kullanıyorum ve 10'a geçmek istiyorum. ISO ve Media Creation Tool ile de denedim ama sürekli en %70-75 civarında iken "Windows yüklemesi başarısız oldu" Windows kurulamadı hatası alıyorum çözümü bilen var mı?
Merhabalar :) Technopat'ta 2. makalem. Bugün arkadaşa destekleriniz sayenizde kurduğumuz Windows 8.1'e yükseltme aşamasını anlatacağım. Öncelike biz USB'siz kurulum yaptık. Ultra ISO programı ile ilk öncelikle ISO'yu yazdırdık.Peki bunu nasıl yaptık ? Peki şimdi ilk önce iso dosyamızı...
Merhabalar :) Technopat'ta 2. makalem. Bugün arkadaşa destekleriniz sayenizde kurduğumuz Windows 8.1'e yükseltme aşamasını anlatacağım. Öncelike biz USB'siz kurulum yaptık. Ultra ISO programı ile ilk öncelikle ISO'yu yazdırdık.Peki bunu nasıl yaptık ? Peki şimdi ilk önce iso dosyamızı...
Elbette temiz kurulumdan başka yolları da var. Fakat temiz kurulumun hiçbir hata olmadan, düzenli bir şekilde ilerlemesi çok olası ve diğer yöntemlere göre daha iyi, ayrıca da kolay. UltraISO, yükseltme aracı gibi programlarla uğraşmaya da bence gerek yok, tabii dediklerim USB ile kurulum mümkünse geçerli. USB belleği olmayan bir kişi dediklerinizi uygulayabilir. En kolay yöntem temiz kurulumdur.
Elbette temiz kurulumdan başka yolları da var. Fakat temiz kurulumun hiçbir hata olmadan, düzenli bir şekilde ilerlemesi çok olası ve diğer yöntemlere göre daha iyi, ayrıca da kolay. UltraISO, yükseltme aracı gibi programlarla uğraşmaya da bence gerek yok, tabii dediklerim USB ile kurulum mümkünse geçerli. USB'si olmayan bir kişi dediklerinizi uygulayabilir. En kolay yöntem temiz kurulumdur.
www.technopat.net
Temiz kuruluma gerek yok hocam. Arkadaş deneyip sonucu versin. Olmaz ise bir yol daha var.
Teşekkürler öneri için ama ben Windows 10'a yükselteceğim şu anda kullandığım sürüm zaten 8.1 aynı işlemin Windows 10 için olanı var mı? Şimdi fark ettim Windows 8.1 rehberi olduğunu.