Windows 8.1'den Windows 10'a geçiş sonrası performans farkı

TEKİNOĞLU1283

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Bilgisayarımda Windows 8.1 Pro var ve Windows 10'a yükseltmek istiyorum. Bilgisayarda herhangi bir yavaşlama, oyunlarda FPS düşüşü yaşar mıyım? Bilgisayarı daha yeni sıfırladım 5-10 saniyede reset atıyor o kadar hızlandı aynı hızı Windows 10'da da yaşar mıyım?
Bilgisayar özellikleri:
  • İşlemci: i5-4590
  • RAM: 4 GB DDR3.
  • HDD 1 TB toplam disk sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM kullanımı yüzünden biraz düşebilir (Windows 10 Windows 8/8.1'e göre daha fazla RAM kullanır). Onun dışında pek bir fark olacağını düşünmüyorum.

Benzer sistemim var 8.1'de kalın hiç uğraşmaya değmez. HDD ile kulanılabilecek en iyi Windows sürümü 8.1 onu da şu an kullanıyorsunuz zaten. İşkence çekersiniz :D. (kendimden biliyorum.).

Merhabalar. Bilgisayarımda Windows 8.1 Pro var ve Windows 10'a yükseltmek istiyorum. Bilgisayarda herhangi bir yavaşlama, oyunlarda FPS düşüşü yaşar mıyım? Bilgisayarı daha yeni sıfırladım 5-10 saniyede reset atıyor o kadar hızlandı aynı hızı Windows 10'da da yaşar mıyım?
Bilgisayar özellikleri:
  • İşlemci: i5-4590
  • RAM: 4 GB DDR3.
  • HDD 1 TB toplam disk sanırım.

Hard disk kullanan birisi olarak Windows 8.1 gelismis destege bitimine kadar yola devam çünkü Windows 10'da sürekli ayarlar sıfırlanıyor yeni özellik gelip veya sürücü güncellemesiyle bilgisayar tuşlu telefona dönüyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı