Windows 8.1'den Windows 10'a geçiş sonrası yavaşlık

Hemen söylüyorum.

Ekran Alıntısı.PNG


SSD yeni jelatinden çıkmıştır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır ondan değil kronik sorunlu bir marka muhtemelen ama emin değilim bu marka tarafında daha bilgili biri lazım.
@Mehti Bayındır İşlemciniz nedir acaba?
Ve aynı zamanda SSD'nin RPM değerini de öğrenebilirmiyim sonra sorununuz tam emin olamamakla birlikte %80 çözüme kavuşacaktır.
 
windows sadece yavaş açılıyor ve youtube dan videoyu tam ekran yapmamı istediğimde tam ekran yapması 4 veya 5 sn sürüyor ve videoyu 1080p ve 720p yaptığımda kasıyor ama windows 8.1 de kasmıyor
 
İlk defa duyuyorum dahua diye bir markayı duyan var mı?

Çin firması ya. 2001 de çıkmıştı firma hatırladığıma göre. Çinlilere güvenip o SSD'yi alan kişide hata bence. @Mehti Bayındır.
Windows sadece yavaş açılıyor ve YouTube'dan videoyu tam ekran yapmamı istediğimde tam ekran yapması 4 veya 5 sn sürüyor ve videoyu 1080p ve 720p yaptığımda kasıyor ama Windows 8.1 de kasmıyor.

Windows 10 da cidden kalmak istiyorsan yeni SSD al. Yoksa Windows 8.1/7 yi yükleyip içine antivirüs kurarak rahatlıkla kullanabilirsiniz.
 
Netac SSD ile benim de 1 dakikada açılıyordu ama genel olarak hızlıydı aslında 1 dakikada açılmıyor başlama ekranından sonra siyah ekran oluyor diğer ekranlarda 20 sn falan sürüyordu bende.
bende de birazcık öyle windows logosu geliyor ve hemen gidiyor ve siyah ekran geliyor ve siyah ekran 1 dakika falan sürüyor
 
İşlemciniz ve SSD'nin RPM değerini öğrebilir miyim?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı