Windows 8.1'den Windows 10'a Geçme

Öncelikle SSD'ye sahip olmadığınız için disk kullanımı 100%'ü görecektir. 4 GB RAM, zaten 2 GB Windows 10 kullanacak, 2 GB RAM ile ne yapmayı düşünüyorsunuz? Bende aynı durumdayım. Bu yüzden Windows 8.1, SSD'siz ve RAM'i az olan sistemlerin Windows 10'u diyebiliriz.
Peki iptal edeyim madem, bir Windows 10 teması ile geçinip giderim :D

Peki iptal edeyim madem, bir Windows 10 teması ile geçinip giderim :D
Temalar sorun çıkarabilir. Zamanında açtığım bir konu var onda '' Modlu Windows '' diye bir şeyden bahsedildi istersen bakabilirsin.

Temalar sorun çıkarabilir. Zamanında açtığım bir konu var onda '' Modlu Windows '' diye bir şeyden bahsedildi istersen bakabilirsin.

Nedir ki bu?

Bir fikrim yok, ilgiliyseniz bakabilirsiniz. Bilmediğim şeyi tavsiye de etmem.
SSD olmadan Windows 10 kurulmayacağına karşıyım. Ben HDD'ye kurdum ve kötü bir sisteme sahip olmama rağmen gayet hızlı çalışıyor. Windows 7'den bile daha hızlı. Ancak arkadaş 4 GB RAM konusunda haklı.
1 TB HDD yüksek ihtimal 5200 RPM olur, ben 7200 RPM bir HDD'ye kurmuştum. Çoğu Zaman 100% Disk kullanımı sorunu ile karşılaştım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı