Windows 8.1'den Windows 10'a yükseltme

baran_glados

Decapat
Katılım
14 Ocak 2022
Mesajlar
454
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, ben aylar önce bu konuyu açtım tekrar açmak istiyorum Windows 8.1 malum desteği bitiyor desteği kesilmesiyle birlikte Google Chrome'de gidecek bu yüzden bir sorunum var ben PC mi Windows 10 yapmak istiyorum kendim ama sistemim kötü bu yüzdende bazı sorunlar var ben bilgisayarım HDD'si eskiydi onu yeniledim ve yeni bir HDD aldım özeliklerimi paylaşacağım.

Sistem özelliklerim;

İşlemci --> Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2160 @ 1.80GHz (2 cpus), ~1.8GHz

RAM --> 3 GB RAM.

Ekran kartı --> Intel(R) G33/G31 Express chipset family (Microsoft Corporation - wddm 1.0) Intel(R) GMA 3100.

Arkadaşlar buna Windows 10 yülesem olur mu ve HDD'sini daha 1 hafta önce aldım yani HDD'yi yeniledim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen kesilmez desteği. Mesela hala Windows 7'nin Chrome desteği kesilmedi. Gelelim yükseltmeye, Microsoft'un kendi sitesinden medya oluşturma aracını indirin, o inen program ile yükleyebilirsiniz.
 
Şu anlık Windows 8.1 de kalabilirsiniz destek kesilse bile Chrome desteği hemen kesilmez arkadaşın dediği gibi bu sistemle Windows 10 da zorlanabilirsiniz illaki geçeceğim diyorsanız Microsoft'un sitesinden Windows yükseltme aracını indirin (temiz kurulum tavsiyemdir.)
 
Windows 10 geçmenizi tavsiye etmem. HDD yerine SSD alsaydınız gene bir ihtimal kullanabilirdiniz. İlla geçeceksen Windows 10 LTSB deneyebilirsin. Windows 8.1 Chrome desteği bitecek diye bir şey yok diye biliyorum henüz.
 

Geri
Yukarı