Windows 8.1'den Windows 7'ye geçiş

Bilemiyorum problem olmaz heralde ama varsayılan ne diyorsa onu seç sen.

Bu arada Rufus türkçe çevirisinde bi problem var "MBR partition scheme for BIOS or UEFI" cümlesini "BIOS yada MBR için UEFI bölüm düzeni" olarak çevirdikleri için millet orada bi şaşırıyor, "BIOS veya UEFI sistemler için MBR bölüm düzeni" demesi gerekirdi. En üstteki seçenek bu demek aslında. Çevirmene durumu ilettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada Steam oyunlarını tekrar indirmemek adına steamapps dosyasını direkt olarak harddiske attım. Yeni Windows'ta sorun çıkarır mı acaba?

Ben kurulum yapmadan önce silmem gereken dosyayı silmeyi unuttum. Direk yükledim. En son aklıma geldi. Kod girmem gereken yerde. Şansımı deneyeyim dedim. SKU'su uyuşmuyor gibi bir hata verdi. Ben de etkinleştirmeden 30 günlük sürümünü yükledim. Şimdi aygıt yöneticisine baktım. İnternetle ilgili hiçbir sürücü yüklü değil. Bunları da indirebileceğim bir yer önerirseniz çok makbule geçer. Silmem gereken dosyayı USB'ye Rufus ile yazmadan önce mi silmem gerekiyordu yoksa yazdıktan sonra silsem de olur mu?
Az sonra cevap gelmezse ikisinden birini deneyeceğim.

Neden desteği bitmiş bir Windows sürümünü kullanmak istiyorsunuz?

USB Bellek içerisinden /sources/ei.cfg dosyasını sil ve sürücüleri daha yüklemeden normal sürümüne geç. Daha sonra aygıtlarının model ve markalarını internette aratarak sürücülerini yükleyebilirsin. Şiddetle Windows 10'a geçmeni öneririm.

Evet cevap verilmiş ama yine söyleyelim. Rufus ile USB'ye yazdıktan sonra /sources/ei.cfg dosyasını sil, baştan format at bu sefer kendi lisansın hangi sürüm için ise onu kur. Driver meselelerine sonra bakarız.

Evet cevap verilmiş ama yine söyleyelim. Rufus ile USB'ye yazdıktan sonra /sources/ei.cfg dosyasını sil, baştan format at bu sefer kendi lisansın hangi sürüm için ise onu kur. Driver meselelerine sonra bakarız.
Bana hiç seçim şansı sunmadı. O dosyayı silince soracak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…