Windows 8.1'den Windows 7'ye geçişte dosyalar silinir mi?

Mustafa Salih

Hectopat
Benim bilgisayarımda Windows 8.1 yüklü ama Windows 7'yi bırakamıyorum, o yüzden bilgisayarımı Windows 7'ye çekmek istiyorum. Elimde Windows 7 USB'si var. Kurulum sırasında diskimdeki dosyaları siler mi?

Eğer sisteminiz el veriyorsa direkt Windows 10'a geçmeyi düşünün derim. Windows 7'nin devri çoktan kapandı.

Bence Windows 7'ye dönmeyin Classicshell yükleyince 1-2 fark dışında pek de bir fark kalmıyor. İlla Windows 7'ye dönecekseniz de bence yedekleyip temiz kurulum yapın. Downgrade yaparken bence temiz kurulum daha stabil sonuç veriyor. Diğer türlü dosyalarınız kaybolabilir ya da mavi ekran verebilir.

Eğer sisteminiz el veriyorsa direkt Windows 10'a geçmeyi düşünün derim. Windows 7'nin devri çoktan kapandı.
Uzun bir süre windows 7 kullandım sonra windows 10 kullandım 4 yıl kadar son bir kaç ay içerisinde windows 8.1 kullandım ama hiçbirinde windows 7 nin verdiği sadeliği ve kolaylığı bulamadım.
Şu anda windows 7 kullanıyorum bir kaç hafta deneyeceğim yeni nesilde beni memnun etmezse bir daha windows 8.1 veya 10 a geçiş yapabilirim

Karar sizin fakat bilgisayarınızdan en iyi performansı istiyorsanız. Uygulamaların tam destek çalışmasını istiyorsanız windows 10'a geçmeniz gerekli zaten. 8 yıl windows 7 kullandım ben de fakat bir süre sonra uygulamalara destek veremiyor ve performans sorunlarına yol açıyordu. Değiştirdim windows 10'a geçtim gayet mutluyum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı