Windows 8.1'den Windows 8 Döndürme

KaanKuru1903

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim bilgisayar orjinal windows 8 idi. Ben bunu windows 8.1'e güncelledim daha sonra windows 7 format CD'si taktım. Kurulumda hata yapınca dahada açılmadı bilgisayar. Bir bilgisayarcıya götürdüm ve orjinal windows 8.1 formatı attırdım. Şu anda windows 8.1 fakat ben ayarlardan sıfırlasam windows 8 olur mu ? (Fabrika ayarlarına dönermi) teşekkürler.

Not : Konuyu yanlış yere açtıysam bağışlayın özür dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 daha iyi iken 8'e dönmekteki amacınız nedir ? 8.1'de bir sorun yaşıyorsanız konu açın yardımcı olalım. Hayır üstüne bir de 7 kurmaya kalkıyorsunuz ki 7 artık XP gibi bir şey. 7 devri biteli çok oldu ve 7'ye teknik destek vermiyoruz.

Bilgisayarcı format atarken diskteki bütün bölümleri sildiyse Recovery çalışmaz. Tavsiyem bilgisayarınızı bilgisayarcılara götürmek yerine buradaki videomuzu izleyip kendi kendinize UEFI format atmayı öğrenmeniz:

Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları

Büyük ihtimal ile bilgisayarcı Recovery bölümünü silmiştir. Sildiği zaman da sıfırlama yapamazsınız. Windows 8.1 daha iyi zaten 8 dönemeye gerek yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı