Windows 8.1'e geçiyorum!

JaroxJamaica

Megapat
Katılım
21 Aralık 2013
Mesajlar
15.145
Makaleler
12
Çözümler
5
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Ben bundan önce windows 7 x64 pro kullanıyordum. Kullanmamın sebebi ihtiyaçlarımı karşılamasıydı. Fakat yeni çıkan oyunlar (Hitman Absulation, DayLight, vb) win7 sp1 istemeye başladı. Ben de sp1 kurdum. İlk 2-3 gün her şey çok güzel gitti. 2 gün sonra bilgisayar aşırı kasmaya başladı.

Hemde çok aşırı. Sanki intel Atom işlemci kullanır gibi kasmaya başladı hemde. Bende disk sıkıştırması yaptım. Bir nebze düzeldi sanki ama hala çok hantaldı. İnternette araştırdım, win7'ye sp1 kuran herkes aynı sıkıntıdan şikayetçi. Tek çözüm olarak sp1'i kaldırmayı söylemişler. Fakat disk sıkıştırması yaparsanız kaldıramazsınız. Çünkü program ekle kaldırdan kayboluyor ve silmeniz imkansızlaşıyor dediler.

Ben de yapılan güncelleştirmelerden bulup sildim. Fakat sistem iyice kafayı yedi. :D Bende "yeter be seninlemi uğraşıcam" dedim ve windows 8.1'e geçmeye karar verdim. Fakat kafamda bir çok soru var.

Hangi versiyonu daha iyi performans verir? Şuan " Windows 8.1 Türkçe - 32 ve 64 Bit Tüm Sürümler [Ocak 2014] " buradan bütün versiyonlarının olduğu bir kurulum paketi indiriyorum. Bunu flash belleğe atıp format atıcağım. Merak ettiğim kısım şu: Hangi versiyonunu kurayım?

Win 8.1 kullanan arkadaşlar memnun mu? Formattan sonra düzeltilmesi gereken hatalar var mı? Recep abinin " Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal " burada paylaştığı win8.1 son updateleri indirip de keşke indirmeseydim, çok fazla sıkıntı var diyen varmı?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar.
:matrix:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İndirdiğin sürüm eski. Son sürüm olan 8.1.1'i indirmen gerek:

Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal

Windows 8.1'e geçip de pişman olan yok ama geçmeyen bin pişman. Her işletim sisteminde sorun yaşarsın. Kimse sana 8.1'de sorun yaşamazsın diyemez ki zaten gençsin, PC'ye bir ton virüs sokacaksın ve suçu 8.1'e atacaksın. Bunları ilerleyen günlerde göreceğiz :)

Ama bir sorun yaşarsan biz buradayız. 8.1 kullanan canımız feda, 7 kullanıyorsan "yıldırma" politikamıza maruz kalırsın.

Sürüm olarak da Core ya da Pro kurabilirsin. Senin için bir fakrı yok.
 
Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. Ben bunun satın alma seçeneklerini biraz araştıracağım. Aklımda bir soru daha var. Biraz araştırma yaptım ve Win 8.2'nin kapıda olduğunu öğrendim. Ben win 8.1.1'i satın alırsam, win8.2 çıktığında gerekli güncelleştirmelerle win8.2'ye ulaşabilirmiyim yoksa ayrıca indirmem ya da satın almammı gerekir?

(Yıldırma politikası konusunda çok katılıyorum. İnsan utanıyor win7 kullanıyorum diyince. Acaba birisi bir şey diyip de beni rencide edicekmi beklentisi oluyor.)
 
Merhaba. Windows 8.1 sürümüne geçtim. Görüntü ve seçenekler süper ama performans sıfır. Özellikle sağ tıklama yaptığımda geç açılma sorununu halledemedim, gıcık etti beni.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Abi şuan win8.1'in demo versiyonunu kullanıyorum. Her şey çok süper. Resmen aşık oldum ya ben böyle bir kolaylık, hız, performans görmedim. Beni bu saatten sonra dilim dilim doğrasalar geçmem win7'ye. Sizin donanım özellikleriniz nedir? Belki donanımdan kaynaklıdır. Gerçi win7'yi çalıştıran makine win8.1'i daha iyi çalıştırır. Bilemedim valla.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Orjinal Windows 8.1 kullanıyorum. Windows 8.2 geldiği zaman mağazadan ücretsiz indirebilir miyim?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı