Windows 8.1'e geçmeli miyim?

Riduigu

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım Windows 10 Minecraft oynatmayacak kadar yavaş ama Windows 7 GTA 5 oynatabilmekte bilgisayarımın asıl sürümü olan Windows 8'e geçmeyi düşünmedim 8.1 geçsem çok performans kaybı olur mu? Çünkü Netflix uygulaması Windows 7 için yok. Windows 8.1 için yükseltme yardımcısı var mı?

Sistem özellikleri:
Işlemci: Intel Core i5-3230M CPU @ 2.60GHz 2.60 GHz.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GT 635M.
RAM: 8, 00 GB.
Işletim sistemi: Windows 7 Professional SP1.
Disk: 1TB WD elements USB3.0.

Tasarım konusunda seviyorum. Yükseltme yardımcısı gibi bir şeyi var mı?

Bilgisayarınızı ilk aldığınız zaman hangi windows yüklüydü? Bir de sonradan bilgisayarınız da SSD takılı mı?(Sonradan SSD taktırdıysanız o da önemli)

Bende asıl sürümü olan Windows 8 laptopumda windows 7 kullanmaktaydım. Windows 8.1 e geçtim iyiki de geçmişim. Yıllar sonra ilk defa orjinal Windows kullanıyorum

Bilgisayarınızı ilk aldığınız zaman hangi Windows yüklüydü? Bir de sonradan bilgisayarınız da SSD takılı mı?(Sonradan SSD taktırdıysanız o da önemli)

Windows 8 kuruluydu. HDD diski SATA değil USB 3.0'dan almaktayım diski.

Sisteminin modelini paylaşır mısın? Sistemin hangi sürüm ile geldiğine bakacağım? Windows'un orijinal olması için.

Exper Q5V. Windows 8.1 Key'im bulunmamakta benim arkadaşın OEM Key'i var onunkini kullanmayı düşünüyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…