4gb ddr4 ram
Bilmiyorum Arch Linux Bence Gayet İyi Alışınca Bağımlılık Yapıyor Çok Rahat Serbest Arayüz. Daha Çok Yetkiniz Var. Öneririm Yani Pişman Olmazsınız
Yorumlarınızı okudum. Cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Windows 8.1 Pro 64 Bit kurdum. İlk izlenimim oldukça olumlu. Bilgisayar Windows 10'da çalıştığından belki de 5-6 kat daha hızlı çalışıyor. Klasörlerin açılmasında herhangi bir takılma yok.
Kurulumda etkinleştirme işlemini nasıl yaptınız. ? Bende aynı dertten müzdariptim ve 8.1 e geçtim fakat etkinleştirmede sorun yaşıyorum. Gerçekten hızlandı değiştirmekte istemiyorum.
Kurulumda etkinleştirme işlemini nasıl yaptınız. ? Bende aynı dertten müzdariptim ve 8.1 e geçtim fakat etkinleştirmede sorun yaşıyorum. Gerçekten hızlandı değiştirmekte istemiyorum.
Bence Windows değil de GNU/Linux düşün. Ben Arch Linux kullanıyorum gayet memnunum Windows'tan daha dinamik ve güçlü. Arch Linux'u araştırmanı tavsiye ederim önerimdir.
Belki de hayatı boyunca Windows kullanmış bir insana en zor kurulan Linux dağıtımını niye önerirsin ki? Ayrıca konu sahibinin bilgisayarı Windows 8.1'i rahatlıkla kaldırabilir.