Windows 8.1'e geçmeli miyim?

Yorumlarınızı okudum. Cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Windows 8.1 Pro 64 Bit kurdum. İlk izlenimim oldukça olumlu. Bilgisayar Windows 10'da çalıştığından belki de 5-6 kat daha hızlı çalışıyor. Klasörlerin açılmasında herhangi bir takılma yok.

Kurulumda etkinleştirme işlemini nasıl yaptınız. ? Bende aynı dertten müzdariptim ve 8.1 e geçtim fakat etkinleştirmede sorun yaşıyorum. Gerçekten hızlandı değiştirmekte istemiyorum.

Bence Windows değil de GNU/Linux düşün. Ben Arch Linux kullanıyorum gayet memnunum Windows'tan daha dinamik ve güçlü. Arch Linux'u araştırmanı tavsiye ederim önerimdir. 😊
Belki de hayatı boyunca Windows kullanmış bir insana en zor kurulan Linux dağıtımını niye önerirsin ki? Ayrıca konu sahibinin bilgisayarı Windows 8.1'i rahatlıkla kaldırabilir.

Windows 10' da sıkıntı yaşıyorsanız bence Windows 8.1 geçmelisiniz. Arayüzü çok güzel bence. Ben neden bıraktım bilmiyorum. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı