Windows 8.1'e gelen güncelleme

Kibar Feyzo

Hectopat
Katılım
24 Ocak 2019
Mesajlar
764
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet HDD mağdurlarından birisi olarak Windows 8.1 kurdum. Kurduktan 2 gün sonra güncelleme geldi. 59 şey güncellemiş. 30 dakika kadar sürdü güncellemesi. Açtım bilgisayarı sadece Edge ve 2 tane sürücü kurmuş. Bu işletim sistemine en son ne zaman güncelleme geldi adam akıllı? 2014'te kullanırken de her şey aynıydı. Onu geçtim disk arada sırada System tarafından %100 kullanmaya başladı. Windows 7 desteği kesildi zaten. Windows 10 1809'dan sonra yormaya başladı.

Zaten öncesinin de desteği kesildi. Sürücü eksiği de var. Laptopumun kendi sitesinden indiriyorum. Windows 7 sürücüsü indirmek zorunda kalıyorum. Şaka gibi Windows 7 de ekran kartımın sürücü desteği halen devam ediyor. O sürücüyü Windows 8.1'e kuramıyorum bile hata veriyor. Mecburen 2017 ReLive sürümünü kullanmak durumunda kalıyorum. 4 senelik sürücüyü.

Neden 2009'da kalan bir işletim sisteminin desteği devam ederken 2014'teki işletim sistemi ekran kartının ilk çıktığı zamandaki sürücüyü kullanmak zorunda? Eskilerin işletim sistemi geride kalmaya başladı.
 
Son düzenleme:
Windows 7 çok rağbet görüyor o yüzden hala driver çıkıyor Windows 8 serisi pek tutmadığı için driver pek yok.
 
Eğer fazla oyun oynamıyorsanız sisteminizle uyumlu Linux dağıtımı kurabilirsin. Bende Windows 8.1 kullanan biri olarak bana 93 güncelleme gelmişti, 35-36 sını yapıp zorla kapattım sonra da Updateyi kapattım.
 
Hocam Windows 7 son Update kurmadıkça kernel hatası ve Valorant girmiyor oluyor zaten ucundan yırtmış hala rağbet görmesi çok garip.

Destek sürseydi hala tercihim Windows 7 :)
 
Eğer fazla oyun oynamıyorsanız sisteminizle uyumlu Linux dağıtımı kurabilirsin. Bende Windows 8.1 kullanan biri olarak bana 93 güncelleme gelmişti, 35-36 sını yapıp zorla kapattım sonra da Updateyi kapattım.
Hem yıllardır Windows kullandım hem de en kolaylarından Manjaro kurdum Manjaroyu sökmüş biriyle bile beceremedim kullanmayı.
Destek sürseydi hala tercihim Windows 7 :)
Benim de Windows 7 olurdu. Ek olarak görünüm daha minimal olsaydı.
 
Eğer fazla oyun oynamıyorsanız sisteminizle uyumlu Linux dağıtımı kurabilirsin. Bende Windows 8.1 kullanan biri olarak bana 93 güncelleme gelmişti, 35-36'sını yapıp zorla kapattım sonra da Update'yi kapattım.

Bende de Windows 8 var ama Update'de 80072EFE hatası alıyorum bende kuramıyorum güncellemeleri.
 
Windows 8.1 kullananlara söylüyorum. En güncel ISO'yu kullanın. Hiç Windows Update yapmayın, yapmanıza gerek yok. Sadece Visual C net frawework vb. kurun işinzi görecektir.
Bende Intel HD 3000 driver vardı. 7, 8.1 ve 10 sürümleridenedim ve hepsi uymuştu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı