Windows 8.1'e Mac OS X Mountain Lion Görünümü Vermek

• Konuyu başlatan Xeon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.893

Xeon

Megapat
Makaleler
1
Öncelikle merhaba Sosyal üyeleri. Size şöyle bir sorum olacak. Bende Windows 8.1 yüklü şuan. Bu işletim sistemini hiç değiştirmeden sadece görüntüyü değiştirebilmek mümkünmü? Yani işletim sistemi hiç değişmeden örn. bir program ile bilgisayarda sanki Mac OS X yüklüymüş gibi göstermek mümkünmüdür? Mac işletim sistemlerinin görünümü daha çok hoşuma gidiyorda. Cevaplar için şimdiden teşekkürler :)

Classic Shell programı ile Windows 8'e Windows 7 görünümü veriyorlar ama MAC görünümü veriyorlar mı bilemiyorum. Zaten tavsiye etmem. İsitiyorsan 2. işletim sistemi olarak onu kur. :)

Son düzenleme:
Hocam ilk başta bilgisayarı Dual Boot olarak kullanmayı düşündüm fakat sonra vazgeçtim. Bir sitede Skin Pack diye birşey görmüştüm ama nasıl olduğunu pek bilmiyorum.

Yok tema yerine bir program buldum direk Mac'in o alttaki uygulamaların olduğu yeri açtı. Resim de atayım bakın :)
Ekran Alıntısı.PNG

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı