4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 13 Mayıs 2021 #11 PeluşPenguen dedi: Evet. Korsan Office bulmak zor bu devirde. Çoğu virüslü oluyor. Genişletmek için tıkla... O zaman paylaşabilirsiniz belki. ( isterseniz)
PeluşPenguen dedi: Evet. Korsan Office bulmak zor bu devirde. Çoğu virüslü oluyor. Genişletmek için tıkla... O zaman paylaşabilirsiniz belki. ( isterseniz)
PeluşPenguen Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.487 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Артём Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #12 401916 dedi: O zaman paylaşabilirsiniz belki. ( isterseniz) Genişletmek için tıkla... Harika bir fikir. Beklemede kalın. nereden paylaşmamı istersiniz? OneDrive vb?
401916 dedi: O zaman paylaşabilirsiniz belki. ( isterseniz) Genişletmek için tıkla... Harika bir fikir. Beklemede kalın. nereden paylaşmamı istersiniz? OneDrive vb?
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 13 Mayıs 2021 #13 PeluşPenguen dedi: Harika bir fikir. Beklemede kalın. nereden paylaşmamı istersiniz? OneDrive vb? Genişletmek için tıkla... Yeni konu acip MediaFire Google Drive gibi platformlardan. Benden dua kazandiniz.
PeluşPenguen dedi: Harika bir fikir. Beklemede kalın. nereden paylaşmamı istersiniz? OneDrive vb? Genişletmek için tıkla... Yeni konu acip MediaFire Google Drive gibi platformlardan. Benden dua kazandiniz.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.689 Çözümler 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #14 İndirilir ve kurulur. Windows 10'a Office 2003 kuruluyor 8.1'e 2007 neden kurulmasın? (Not: 2019 kullanıyorum.)
İndirilir ve kurulur. Windows 10'a Office 2003 kuruluyor 8.1'e 2007 neden kurulmasın? (Not: 2019 kullanıyorum.)
PeluşPenguen Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.487 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Артём Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #15 401916 dedi: Yeni konu acip MediaFire Google Drive gibi platformlardan. Benden dua kazandiniz. Genişletmek için tıkla... Korsana teşvikten ban yeme ihtimalim var mı?
401916 dedi: Yeni konu acip MediaFire Google Drive gibi platformlardan. Benden dua kazandiniz. Genişletmek için tıkla... Korsana teşvikten ban yeme ihtimalim var mı?
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 13 Mayıs 2021 #16 PeluşPenguen dedi: Korsana teşvikten ban yeme ihtimalim var mı? Genişletmek için tıkla... Dosyaniz orijinal. Oyle bir sey olacagini sanmiyorum.
PeluşPenguen dedi: Korsana teşvikten ban yeme ihtimalim var mı? Genişletmek için tıkla... Dosyaniz orijinal. Oyle bir sey olacagini sanmiyorum.
efe_kazim Femtopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #17 PeluşPenguen dedi: İndirdiğim site Office dosyasının içerisine not defteri ile ürün anahtarı koymuştu. Onunla hallettim. Vallahi hocam 2018'de indirmiştim o günden bu güne hep saklıyorum format attıktan sonra kurarım diye. Şimdi hiç bilmiyorum nereden indirileceğini. Genişletmek için tıkla... Setup dosyasını ve anahtarını DC'den atabilme gibi bir şansınız var mı acaba?
PeluşPenguen dedi: İndirdiğim site Office dosyasının içerisine not defteri ile ürün anahtarı koymuştu. Onunla hallettim. Vallahi hocam 2018'de indirmiştim o günden bu güne hep saklıyorum format attıktan sonra kurarım diye. Şimdi hiç bilmiyorum nereden indirileceğini. Genişletmek için tıkla... Setup dosyasını ve anahtarını DC'den atabilme gibi bir şansınız var mı acaba?
PeluşPenguen Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.487 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Артём Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #18 efe_kazim dedi: Setup dosyasını ve anahtarını DC'den atabilme gibi bir şansınız var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Konu oluşturdum hocam ,onaylanmasını bekliyorum onaylanmaz ise sizin yönteminizden yapalım.
efe_kazim dedi: Setup dosyasını ve anahtarını DC'den atabilme gibi bir şansınız var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Konu oluşturdum hocam ,onaylanmasını bekliyorum onaylanmaz ise sizin yönteminizden yapalım.
efe_kazim Femtopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #19 PeluşPenguen dedi: Konu oluşturdum hocam, onaylanmasını bekliyorum onaylanmaz ise sizin yönteminizden yapalım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır onaylandığında konuya yönlendirebilecek link atar mısınız lütfen derslerim için lazımda. misty rosetta dedi: İndirilir ve kurulur. Windows 10'a Office 2003 kuruluyor 8.1'e 2007 neden kurulmasın? (not: 2019 kullanıyorum.) Genişletmek için tıkla... Peki indirebileceğim yer var mıdır wordunde 2007 versiyonunu indirmek istiyorumda.
PeluşPenguen dedi: Konu oluşturdum hocam, onaylanmasını bekliyorum onaylanmaz ise sizin yönteminizden yapalım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır onaylandığında konuya yönlendirebilecek link atar mısınız lütfen derslerim için lazımda. misty rosetta dedi: İndirilir ve kurulur. Windows 10'a Office 2003 kuruluyor 8.1'e 2007 neden kurulmasın? (not: 2019 kullanıyorum.) Genişletmek için tıkla... Peki indirebileceğim yer var mıdır wordunde 2007 versiyonunu indirmek istiyorumda.
PeluşPenguen Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.487 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Артём Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #20 efe_kazim dedi: Tamamdır onaylandığında konuya yönlendirebilecek link atar mısınız lütfen derslerim için lazımda. Peki indirebileceğim yer var mıdır wordunde 2007 versiyonunu indirmek istiyorumda. Genişletmek için tıkla... Adsız(2)#0275, buradan benimle iletişime geçin hocam. Onay verme süresi uzayacak gibi. 401916 dedi: Dosyaniz orijinal. Oyle bir şey olacagini sanmiyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam onay verilmedi.
efe_kazim dedi: Tamamdır onaylandığında konuya yönlendirebilecek link atar mısınız lütfen derslerim için lazımda. Peki indirebileceğim yer var mıdır wordunde 2007 versiyonunu indirmek istiyorumda. Genişletmek için tıkla... Adsız(2)#0275, buradan benimle iletişime geçin hocam. Onay verme süresi uzayacak gibi. 401916 dedi: Dosyaniz orijinal. Oyle bir şey olacagini sanmiyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam onay verilmedi.