Windows 8.1'e Windows 10 arayüzü nasıl yapılır?

472107

Hectopat
İşletim sistemim Windows 8.1 ve görev çubuğunu Windows 10'daki gibi yapmak istiyorum daha modern olsun istiyorum. Şu anda classic Shell kullanıyorum şeffaf gözüksün diye. Güvenilir bir yöntemi var mıdır?

Windows 10 1507 yükle, güncellemeleri kapat, harici antivirüs ve tarayıcı yükleyebilirsin.

Denedim fakat sebepsizce tarayıcım ve oyunlarda çökmeler yaşıyorum. Ognitorenks OS denedim o da olmadı. AtlasOS yükleyeceğim yakında fakat gene aynı sorunu yaşayacağım diye düşünüyorum. LTSB/LTSC sürümlerini de denedim.

Hocam sanırım öyle bir şey yapma imkanımız yok ancak şöyle 2 tane video buldum bunlar sayesinde amacınıza ulaşamasanızda daha özelleştirebilirsiniz görev çubuğunu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam sanırım öyle bir şey yapma imkanımız yok ancak şöyle 2 tane video buldum bunlar sayesinde amacınıza ulaşamasanızda daha özelleştirebilirsiniz görev çubuğunu.

Bunları yaptım hocam. Classic Shell aracılığıyla çok güzel oldu saydamlığı fakat tek eksiğim görev çubuğu çok kaba görünüyor gözüme. Windows 10 gibi modern bir arama butonuyla yapmak imkansız mıdır? Windows'un dosyalarıyla oynasam?

Bunları yaptım hocam. Classic Shell aracılığıyla çok güzel oldu saydamlığı fakat tek eksiğim görev çubuğu çok kaba görünüyor gözüme. Windows 10 gibi modern bir arama butonuyla yapmak imkansız mıdır? Windows'un dosyalarıyla oynasam?

Hocam sanırım yok gibi duruyor maalesef görev çubuğunun yerini değiştirmeyi deneyin isterseniz belki gözünüze bu sefer hoş gözükebilir.

8.1 yerine modlu Windows 10 kurmanızı öneririm hocam, örneğin OgnitorenKS hocamın ISO'su gayet başarılı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sanırım yok gibi duruyor maalesef görev çubuğunun yerini değiştirmeyi deneyin isterseniz belki gözünüze bu sefer hoş gözükebilir.

Stok ayarlarda kullanıyorum görev çubuğunu keşke öyle bir yöntem olsa.

8.1 yerine modlu Windows 10 kurmanızı öneririm hocam, örneğin ognitorenks hocamın ISO'su gayet başarılı.

Kullandım fakat sebepsizce disk kullanımı aniden %100 oluyor ve RAM kullanımı durduk yere şişiyor. Ne yapmamı önerirsiniz? AtlasOS önerir misiniz? İngilizce olması sorun değil benim için. Ghost Spectre kullanıyordum fakat güvenlik olarak sorgulayan kişiler yüzünden riske atmak istemedim arıtk kendimi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı