Windows 8.1'e yükseltme yapamıyorum

uzalan

Kilopat
Katılım
9 Ağustos 2012
Mesajlar
2.237
Yer
kartepe
Mağazaya girdiğimde "Mağazaya bağlanamadı. Buna sunucudaki bir sorun veya ağ bağlantısının zaman aşımına uğraması neden olmuş olabilir. Lütfen bir kaç dakika bekleyin ve tekrar deneyin" uyarısı ile karşılaşıyorum. Sorun nedir? Yükseltmenin başka yolu var mı?

Not: Windows 8 orijinal...
 
DNS'yi kaldırdım, Saat doğru ama olmadı. Sorunu resim olarak paylaşıyorum. Ekran kartının (GTX680) sürücüsünü kaldırıp, tekrar yükledim. BIOS'u güncelledim. Monitörü anakarta takınca görüntü gelmiyor, INTEL graphics sürücüsünü yüklüyorum ama hata (bu sistem, yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor) veriyor.

dsız.png


Ekran kartını söküp, monitörü anakarta takınca açıldı. Sürücü kurma da sorun devam ediyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilinmeyen aygıt sorununu "INTEL smart connect technology" yükleyerek çözdüm. Ekran bağdaştırıcı sorununu da BIOS'tanda INTEL HD graphics 4000'i açtım ve güncelledim. Buraya kadar herşey tamam, bu konu da sorun kalmadı. Şimdiki sorunum; kişisel bilgisayar ayarları> kullanıcılar> Microsoft hesabına geç> yolunu izleyip, e-mail adresimi yazıyorum ama "Üzgünüz, Microsoft hizmetine şuanda bağlanamadık. Bu sarun devam ederse, başlangıç ekranında ağ sorunlarını arayın" uyarısı alıyorum.
 
Sorun çözülmedi. Amaç mağazaya girip, 8.1'e güncelleme yapmaktı ama karşıma çıkan bağzı sorunlar vardı onları çözdüm. Asıl konuyu halledemedim.

Büyük ihtimal ile sorun metro arayüzüne bağlı olarak, explorer ile internete bağlanamama... Araştırmaya ve çözüm bulmaya çalışıyorum ama metro explorerde bir sorun var, format gerekicek sanırım ya da 8.1'den vaz geçicem.

8.1'i site de mevcut olan linklerden indirsem. Temiz kurulum yapsam, ürün anahtarını da şuan aktif olan 8'in orijinal anahtarını girsem olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı