Merhabalar ben windows 8.1 işletim sistemini kullanmaktayım fakat daha iyi performans için veya daha sağlıklı bir işletim sistemi için ne yapılması lazım ?
www.technopat.net/forum/aygit-suruculeri/13029-technopat-driver-guncelleme-hizmeti.html Driverlarının güncel olmasını kontrol et. Bios güncellemesi varsa güncelleştir. Disk temizleme, disk birleştirme gibi bakım işlemlerini gerçekleştir. Çöp yazılım kurma. Güvenlik yazılımı mutlaka bulunsun. Defender kullanıyorsan güvenlik bölümündeki alternatif tarama amaçlı yazılımlarla zararlı kontrol ve temizliğini gerçekleştir.
Çalıştır>msconfig>hizmetler sonra da işinize yaramayan uygulama ve yazılımları durdurarak windows açılış ve kapanış hızınınız 3 katına çıkarabilirsiniz , ama eğer SSD kullanıyorsanız bu işlemi yapmanıza gereksiniminiz yok.
Çalıştır>msconfig>hizmetler sonra da işinize yaramayan uygulama ve yazılımları durdurarak windows açılış ve kapanış hızınınız 3 katına çıkarabilirsiniz , ama eğer SSD kullanıyorsanız bu işlemi yapmanıza gereksiniminiz yok.