Windows 8.1'i nereden indireceğim?

kemal212

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar;

Bilgisayarım bugün geldi. FreeDOS olarak almıştım. Masaüstü bilgisayarıma sürekli Windows 7 kurarım. Fakat Notebook olunca ve ilk defa Notebook satın almış olunca ister istemez bozarım korkusu içimde. Youtube'da zaten Technopat'ın kurulum videoları var. Onları izleyerek yapabilirim. Ama hangi dosyaları indireceğim ? Nasıl flaş belleğe atacağım ? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok yavaş iniyor verdiğiniz sayfanın linkindeki dosyalar. Başka bi yolu varmıdır acaba?

@Murat5038 Hocam siz indirmişsiniz gerçi çok önceden ama link konusunda yardımcı olsanız. En azından Google'da nasıl aratmam gerektiği konusunda gerçekten çok yavaş iniyor çünkü.

Son düzenleme:
Link konusunda yardımcı olmaya çalışırım ancak benim indirdiğim sistemler ingilizce olur genelde :) O yüzden kabul edersen bugün içinde vereyim.
Çok teşekkür ederim ilginiz için ama 4.parta kadar geldim :) Buradan sonra gerek kalmadı. Konuyla alakasız bir sorum olacak.
ASUS X500LN-XO069DA model aldığım bilgisayar. Hiç şarja falan takmadım daha. Yeni modellerde ilk şarj süresi falan yok diye bir şeyler okudum forumda. Bir bilginiz varmı acaba ?

Son düzenleme:
İlk şarj süresi derken? Doldurma süresi mi uzun sürüyor diyorsunuz? Yada aldığından itibaren şarjı çok mu dayanıyor diyorsunuz?
Eğer 1. dediğim ise hayır uzun sürmüyor standart dolum sağlıyor.
Eğer 2. dediğim ise yine hayır :) Hatta daha kısa dayanır. Çünkü satılana kadar batarya beklediği için vitrindekiler de takılı genelde satıldığı için şarjları düşmüş oluyor ve kısa sürede boşalabiliyor. Ancak dolumdan sonra bir sorun olmadan kullanabiliyorsunuz.

İlk şarj süresi derken? Doldurma süresi mi uzun sürüyor diyorsunuz? Yada aldığından itibaren şarjı çok mu dayanıyor diyorsunuz?
Eğer 1. dediğim ise hayır uzun sürmüyor standart dolum sağlıyor.
Eğer 2. dediğim ise yine hayır :) Hatta daha kısa dayanır. Çünkü satılana kadar batarya beklediği için vitrindekiler de takılı genelde satıldığı için şarjları düşmüş oluyor ve kısa sürede boşalabiliyor. Ancak dolumdan sonra bir sorun olmadan kullanabiliyorsunuz.
Kusura bakmayın benim bir harf hatamdan dolayı yanlış anlaşılmış konu :) Yok yerine çok yazmışım :) İlk şarj süresi yok diyorlardı. Yani şarjdayken oyun oynasam hiç çıkarmasan falan sorun olur mu ?

İlk şarj süresi yok demekten de birşey anlamadım. Ancak son dediğin soruyu ise şöyle cevaplayayım.
Değiştirilebilir grafikli bir bilgisayar ise zaten şarja takılı kullanırsan daha performanslı kullanırısn. Çünkü İntel ayarlarında otomatik olarak şarja bağladığında batarya ile beraber yüksek performansa geçiyor.

İlk şarj süresi yok demekten de birşey anlamadım. Ancak son dediğin soruyu ise şöyle cevaplayayım.
Değiştirilebilir grafikli bir bilgisayar ise zaten şarja takılı kullanırsan daha performanslı kullanırısn. Çünkü İntel ayarlarında otomatik olarak şarja bağladığında batarya ile beraber yüksek performansa geçiyor.
Arkadaş sanırım Samsung telefonların kılavuzlarında yazan, cihaz ilk gelince 7 saat falan şarj olsun gibisinden bir şarj'a gerek var mı diye soruyor ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş sanırım Samsung telefonların kılavuzlarında yazan, cihaz ilk gelince 7 saat falan şarj olsun gibisinden bir şarj'a gerek var mı diye soruyor ?
O şekilde de gerek yok takmaya. Ancak performans istiyorsa şarj'a takıp kullanması daha iyi olacaktır.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı