Windows 8.1'i nereden indireceğim?

İlk şarj süresi yok demekten de birşey anlamadım. Ancak son dediğin soruyu ise şöyle cevaplayayım.
Değiştirilebilir grafikli bir bilgisayar ise zaten şarja takılı kullanırsan daha performanslı kullanırısn. Çünkü İntel ayarlarında otomatik olarak şarja bağladığında batarya ile beraber yüksek performansa geçiyor.
Ben kendimi bugün hiç anlatamıyorum :) Olay şu Samsung Galaxy Ace telefonum var,şarja takılıyken oyun oynadım mesajlaştım. Sora batarya oldu futbol topu gibi ve öldü. Laptoplarda da aynı durum var mı ? Burada okuduğum bi yazıda artık bataryaların değiştiği belli bir seviyeye kadar şarj olduğu %100 olmadığı için de şarja takılı olarak oyun oynamanın veya herhangi bir işlem yapmanın zararı olmayacağı yazıyordu.

Şarja takılıyken cep telefonu kullanmak zararlıdır. Isınma yapar. Bataryanın ömrünü bitirir. Laptopta durum farklı. Şarjda kullanmak daha iyidir doldur boşalt yapmaktan. Gerçi iki türlü de yapılsa hemen hemen belirli bir süre dayandığı söyleniyor.

Zaten şarj olduğunda "%95, Dolmuyor" gibi bir ifade göreceksin. Şarj olduğu zaman bataryanın ömrünün azalmaması ve ısınmaması için artık böyle üretiliyor.

Şarja takılıyken cep telefonu kullanmak zararlıdır. Isınma yapar. Bataryanın ömrünü bitirir. Laptopta durum farklı. Şarjda kullanmak daha iyidir doldur boşalt yapmaktan. Gerçi iki türlü de yapılsa hemen hemen belirli bir süre dayandığı söyleniyor.

Zaten şarj olduğunda "%95, Dolmuyor" gibi bir ifade göreceksin. Şarj olduğu zaman bataryanın ömrünün azalmaması ve ısınmaması için artık böyle üretiliyor.

Aradığım cevap buydu. Çok teşekkür ederim. Bir de bu laptopu senin sayende aldım hocam. Daha performansını görmedim gerçi. Ama yardımcı oldun teşekkürler.

Ben kendimi bugün hiç anlatamıyorum :) Olay şu; Samsung Galaxy Ace telefonum var, şarj'a takılıyken oyun oynadım mesajlaştım. Sonra batarya oldu futbol topu gibi ve öldü. Laptoplarda da aynı durum var mı ? Burada okuduğum bir yazıda artık bataryaların değiştiği belli bir seviyeye kadar şarj olduğu %100 olmadığı için de şarja takılı olarak oyun oynamanın veya herhangi bir işlem yapmanın zararı olmayacağı yazıyordu.
Bu yazdığını ilk başta yazmazsa aradığın cevabı bulamazsın. Sen laptoplar için soruyorsun. Ancak cep telefonunun durumunu bildirip laptoplarda da böyle mi diye sormadın ki. Sen leptoplarda bataryanın şarj durumunu sordun.

Ancak bu yazıyı yazsan bile aynı cevapları verecektim.

Bu yazdığını ilk başta yazmazsa aradığın cevabı bulamazsın. Sen laptoplar için soruyorsun. Ancak cep telefonunun durumunu bildirip laptoplarda da böyle mi diye sormadın ki. Sen leptoplarda bataryanın şarj durumunu sordun.

Ancak bu yazıyı yazsan bile aynı cevapları verecektim.
Haklısınız kusura bakmayın. Sizi sorunlarımla sürekli meşgul ediyorum. Forumda anlatıldığı gibi kurulumu yaptım. Ancak Win8 benden etkinleştirme istiyor hala oysa kuruyorken bir kod girmiştim nasıl çözebilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı