CroxBaba Centipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #1 Windows 7 bilgisayarda kuruluydu ancak Win 8.1'i diski bölup kurdum. Kurulum bitince yeniden başlatti ancak siyah ekranda kaldi. Yardım edin.
Windows 7 bilgisayarda kuruluydu ancak Win 8.1'i diski bölup kurdum. Kurulum bitince yeniden başlatti ancak siyah ekranda kaldi. Yardım edin.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.649 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #2 Ne kadar kaldı? Kapatıp açınca da kaldı mı? Artı 0 Eksi
bay0rdek Decapat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 336 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #3 CroxBaba dedi: Windows 7 bilgisayarda kuruluydu ancak Win 8.1'i diski bölup kurdum. Kurulum bitince yeniden başlatti ancak siyah ekranda kaldi. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Ne kadar alan verdiniz Windows 8.1'e? Artı 0 Eksi
CroxBaba dedi: Windows 7 bilgisayarda kuruluydu ancak Win 8.1'i diski bölup kurdum. Kurulum bitince yeniden başlatti ancak siyah ekranda kaldi. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Ne kadar alan verdiniz Windows 8.1'e?
KS KS CroxBaba Centipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #4 101 GB Dorzi dedi: Ne kadar kaldı? Kapatıp açınca da kaldı mı? Genişletmek için tıkla... Evet 5 kere denedim ve diger sorunda boot yapmiyor güç tusuna 1 kere basmam yeterli oluyor kapanması icin laptopbun Artı 0 Eksi
101 GB Dorzi dedi: Ne kadar kaldı? Kapatıp açınca da kaldı mı? Genişletmek için tıkla... Evet 5 kere denedim ve diger sorunda boot yapmiyor güç tusuna 1 kere basmam yeterli oluyor kapanması icin laptopbun
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.649 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #5 CroxBaba dedi: 101 GB Evet 5 kere denedim ve diger sorunda boot yapmiyor güç tusuna 1 kere basmam yeterli oluyor kapanması icin laptopbun Genişletmek için tıkla... Win 8'i silip tekrar kurmayı deneyin bence. Artı 0 Eksi
CroxBaba dedi: 101 GB Evet 5 kere denedim ve diger sorunda boot yapmiyor güç tusuna 1 kere basmam yeterli oluyor kapanması icin laptopbun Genişletmek için tıkla... Win 8'i silip tekrar kurmayı deneyin bence.
bay0rdek Decapat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 336 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #6 CroxBaba dedi: Windows 7 bilgisayarda kuruluydu ancak Win 8.1'i diski bölup kurdum. Kurulum bitince yeniden başlatti ancak siyah ekranda kaldi. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Windows 7 açılıyor mu peki ? Artı 0 Eksi
CroxBaba dedi: Windows 7 bilgisayarda kuruluydu ancak Win 8.1'i diski bölup kurdum. Kurulum bitince yeniden başlatti ancak siyah ekranda kaldi. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Windows 7 açılıyor mu peki ?
KS KS CroxBaba Centipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #7 bay0rdek dedi: Windows 7 açılıyor mu peki ? Genişletmek için tıkla... Usb takip kurulum yerinden onarın yerine girebilmeyi başardım win 7 çalışıyor CroxBaba dedi: Usb takip kurulum yerinden onarın yerine girebilmeyi başardım win 7 çalışıyor ama win 8e giŕmiyor Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
bay0rdek dedi: Windows 7 açılıyor mu peki ? Genişletmek için tıkla... Usb takip kurulum yerinden onarın yerine girebilmeyi başardım win 7 çalışıyor CroxBaba dedi: Usb takip kurulum yerinden onarın yerine girebilmeyi başardım win 7 çalışıyor ama win 8e giŕmiyor Genişletmek için tıkla...