Windows 8.1'i yeniden yüklemek

alfrentagalamo

Hectopat
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar; 1 yıl önce w8 bilgisayar aldım . Daha sonra Windows 8.1 güncellemesi çıkınca bilgisayarımı 8.1 'e güncelledim .Ama şimdi format atmak istiyorum . Elimdeki ürün kurtarma cd sinden mi format atayım ? Yoksa resimde paylaştığım gibi w8.1 ' i yeniden mi yükleyeyim ?
Adsız 1.png

Yenileme yapar iseniz kişisel dosyalarınız silinmez. Sıfırlama yapar iseniz her şey silinir. Format atabilirsiniz. Sıfırlama yapmak bence daha pratik. Driverları yüklemek falan uğraşmamış olursunuz.

Gösterdiğiniz seçenekten format atabilirsiniz yalnız dosyalarınızı başka diske kaydetmeyi unutmayın.
Başka disk'e yedeklemekden kastınız dosyaların kaybolmaması için USB ye yedeklemek mi ?

Yenileme yapar iseniz kişisel dosyalarınız silinmez. Sıfırlama yapar iseniz her şey silinir. Format atabilirsiniz. Sıfırlama yapmak bence daha pratik. Driverları yüklemek falan uğraşmamış olursunuz.
Sıfırlama yapmak format atmak ile aynı şey değil mi ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı