Windows 8.1'i yüklediğimizde HDD'deki veriler kayboluyor mu?

• Konuyu başlatan Batuhan Görkem
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 917
B

Batuhan Görkem

Ziyaretçi
Arkadaşlar, Windows 8'e sahibim ve sürümümü 8.1'e güncellemek istiyorum. Aklımda takılanlar sorular var:

-HDD'deki veriler kayboluyor mu?
-Bilgisayarda yavaşlama oluyor mu?
-Laptop kullanıyorum ve laptopumda recovery var. Format atamak istediğimde sürüm 8.1 olduğu için sorun çıkarır mı?

Bu soruları cevaplarını verirseniz gerçekten mutlu olurum.
Recep abi de cevap verirse güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
- Yükseltme kurulumu yaparsanız HDD'deki veriler kaybolmaz.
- Bilgisayarda yavaşlama olmaz.
- 8.1'i mağazadan yüklerseniz recovery bölümünü işlevini kaybetmez. Fakat kurulum dosyalarıyla ya da iso kalıbıyla yükseltme yaparsanız işlevini kaybeder, kullanılmaz hale gelir.

Çok sağolun. İçimi aydınlattınız. Biraz daha bekleyeyim, başka cevaplarda gelsin, öyle yükseltme yapayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yükseltmeleri tavsiye etmiyorum. Temiz önyükleme her zaman daha iyidir. Ancak yükseltme istiyorsanız Temiz Windows 8 atıp sonra 8.1'e güncellemek daha sağlıklı olurdu.
Yükselttikten sorna bazı program ve driverlerin çalışmayabilir o yüzden çalışmayan programların olursa silip varsa daha günceli yoksa aynısını kaldırıp yüklersin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı