Windows 8.1'i Yükleyemiyorum

ahmedhaltas

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Rufusta eksik bir işlem yapıyor olabilirsiniz. Donanımın uyumsuzluğu ile olabilecek bir sorun olduğu ihtimali az bence.

Technopat'ın videosu var UEFI flash bellek hazırlama diye, aynısını yaptım olmadı. Şimdi başka bir flash belleğe atıyorum Windows'u. Kurmayı yeniden deneyeceğim.

Ayni sorun ilk başta bende de vardı usb hızı, usb formatı, format dosyası klasörü, setup dosyası vb. Dolayı yapiyor hiç uğraşmadım cdrom ile hallettim işimi.

Toshiba flash diskte problem olmuştu bende de. Sandisk flash ödünç almıştım arkadaştan, rahatça kutmuştum. Güzel sistem iyi günlerde kullanın.

Kardeşim, benim CD-ROM yok. Daha doğrusu var da çok eski. Bi CD-ROM veri çıkış portu sata değil. Geniş bi bağlantı kablosu var.

Kardeşim, tamam anladım. Biliyorum zaten CD-Rom'un olmadığını. :) Arkadaştan aldım ben de CD-Rom'u.

Daha anlaşılır olması için video çektim. Bu arada başka flash bellektte denedim yine olmadı. Aynı sorun yine var.

Sorun çözüldü. Windows 8.1 iso dosyasını yüklediğimde bu hatayı veriyor fakat Windows 8 iso dosyasını yüklemeyi denedim, hiçbir sorun yaşamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı