Windows 8.1'in 1GB RAM ile çalışması mümkün mü?

Hocam merakımdan soruyorum kusura bakmayın CMD veya KMSPico ile Windows etkileştirince ne gibi zararları oluyor?
Ne olduğunu bilmediğiniz sunuculara bağlıyor sizi. Dikkat ettiyseniz CMD üzerinden etkinleştirince örnek olarak xxx.com gibi (xxx'i sansür amaçlı koydum) site giriyorsunuz. O işte bağlandığınız ne olduğu bilinmeyen sunucu. Yani kısacası güvenli değil. Bundan kurtulmak için ise temiz kurulum önerilir genellikle.

Merhabalar Technopat'lar, bugün bir konuda şaşırdığım bir konuda da şaşırmadığım bir olay ile karşınızdayım...1 GB RAM ile Windows 8.1 çalışması mümkün mü? Arkadaşımın 20 yıla yakın 1GB RAM'lık laptopuna Windows 8.1 kurdum.
Windows XP işletim sistemi olan bu arkadaş başta bayağı bir zorladı dil sorunları ile içi çünkü fransızcaydı. Neyse bu dil sorunu düzeltim sonra ilk işim onu Windows 7'ye yükseltmek oldu ve başarılı bir şekilde yükseltim. İkinci aşamada Windows 8.1 yükseltecektim fakat licance key istiyordu araştırdım fakat bulamadım Windows 7'yi orijinal yaptığım halde o menü çıkıyordu. Windows 8.1 fikri yatmıştı ve Windows 10'a yükseltmeye başladım fakat kurulumda mavi ekranı şak diye yedim ve Windows 7'ye geri döndü tarihi eser laptop: D bu sefer de USB bellek ile boot edip Windows 10 kurmayı denedim çok iyi gidiyordu fakat laptop tam hazırlanıyor kısmında durdu bekledim ve mavi ekranı yedim tekrar tekrar denedim aynı hatayı aldım ve Windows 7'de çöp olmuştu :D
En sonda Windows 8.1 kurmaya çalıştım ve çok hızlı bir şekilde yarım saate Windows 8.1'i tarihi esere kurdum ve Windows 8.1 çok hızlı çalışıyordu bu birinci şaşırmamda önemli rol oynayan konu. İkinci şaşırtıcı konumda Windows 8.1'e kuruluyor da neden Windows 10'a kurulmuyor? Bu iki soruya cevap verebilir seniz şimdiden teşekkürler.
Benim 4 yıllık laptop 2gb ram Windows 10 a zor dayanıyor her şey 1 dakika sonra açılıyor 1gb ramla işin çok zor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı