Windows 8.1'in Performansı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cafer

Hectopat
Katılım
13 Şubat 2014
Mesajlar
290
Makaleler
1
Yer
mersin
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
asosyal
Technopat her nekadar Windows 8.1'i önerse de güncellik diye kendini yırtsa da gerçekten ben windows 8 in technopat'da anlatıldığı kadar performanslı bir işletim sistemi olduğuna inanmıyorum.

Donanım desdeği açısından bişey diyemem ama performans açısından windows 8.1 benim gözümde bir hiç.

Bana göre Microsoft'un bugüne kadar çıkarttığı en iyi işletim sistemi 'Windows 7 ultimate 64 bit'dir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2565908-9867785382-bf4_w.png
 
Yanılıyorsun, Windows 8.1 her halükarda daha performanslı dır nedeni; en güncel sürücüler ve yazılımlar artık Windows 8.1 için yapılıyor ve Windows 7'ye artık sürücü desteği pek yapılmıyor.
 
Cafer'ciğim boşuna uğraşmana gerek yok. Senin gibiler Windows 7 ilk çıktığında şöyle diyordu aynen:

Technopat her nekadar Windows 7'yi önerse de güncellik diye kendini yırtsa da gerçekten ben windows 7'nin technopat'da anlatıldığı kadar performanslı bir işletim sistemi olduğuna inanmıyorum.

Donanım desdeği açısından bişey diyemem ama performans açısından windows 7 benim gözümde bir hiç.

Bana göre Microsoft'un bugüne kadar çıkarttığı en iyi işletim sistemi 'Windows XP SP2'dir.

Tanıdık geldi mi ? :)

O yüzden o güzel enerjini boşa harcama. Ben Windows 8'i de 8.1'i de çıktığı günden bile daha önce edinip kurdum ve hiçbir sorun yaşamadan kullanıyorum. Endüstri her zaman seni bir şekilde zorlayacak ve tıpış tıpış 8.1'e geçeceksin.

Performansı da, güvenliği de, kullanışlılığı da her şeyi yerinde. Senin tek yapman gereken programlarını güncellemek, bu kadar. Sürücüleri bile kendi yüklüyor 8.1.

Herkese 8.1 önermeye devam edeceğiz, hatta 7 kullananlara gerekirse teknik desteği keseceğiz.

Kızıl nehirleri biz kontrol ediyoruz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı