Windows 8.1'in Windows 10'dan daha iyi olması

Makaleler
4
A10 9700, GT 730 ve 8 GB RAM sisteme Windows 8.1 yükledim, yanlış hatırlamıyorsam hayatımda ilk defa Windows 8.1 kullandım ve bu işletim sistemi Windows 10'dan daha iyi! Birkaç örnekle açıklamak gerekirse efektler, simgeler, ve başlat menüsü daha iyi, daha az RAM (boştayken sadece 1 GB RAM) tüketiyor, kurulum ekranı daha kapsamlı. Orijinal duvar kağıdı bile daha iyi, aynı fikirde olan var mı?

A10 9700, GT 730 ve 8 GB RAM sisteme Windows 8.1 yükledim, yanlış hatırlamıyorsam hayatımda ilk defa Windows 8.1 kullandım ve bu işletim sistemi Windows 10'dan daha iyi! Birkaç örnekle açıklamak gerekirse efektler, simgeler, ve başlat menüsü daha iyi, daha az RAM (boştayken sadece 1 GB RAM) tüketiyor, kurulum ekranı daha kapsamlı. Orijinal duvar kağıdı bile daha iyi, aynı fikirde olan var mı?

Çöp sistemler için daha iyi zaten, her türlü 7 varken 8.1 saçma orası da ayrı. Ve evet, Windows 10 daha iyi.

Performans konusunda boşta RAM kullanımı daha düşük ve HDD'ler ile barışık bir Windows.

Onun dışında o arayüze asla dönmek istemem. Başlat menüsü olmayan Windows istemiyorum ben. Ek olarak Windows 10'un arayüzü günümüzü nostaljiyi karıştırmadan düşünürsek en iyisi diyebilirim. En verimlisi şahsen.

Tabii hiçbiri benim gözümde macOS değil. Olsa da yesek.

Windows 8.1 hatalarla dolu. Ben kullanırken en ufak şeyde hata veriyordu. Tasarımı iyi olabilir ama DirectX 12 bile desteklemiyor. Sana katılmıyorum.
Konudan alakasız olacak ama, o sistemle oynadığınız en yüksek sistem gerektiren oyunlar ve o oyununların grafik ayarları nedir?

İşin performans tarafına bakmıyorum ben, direkt görüntüsüne ve kullanışına bakıyorum. Windows 7 bence artık kullanılmaz.

Zaten kullanılmaz, 8.1 de kullanılmaz. Linux kurarım düşük sistemlere hatta bunu kurarım. @illedelinux

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı