Başlat menüsünün olmaması bana da ilk başta garip gelmişti, yalan yok. Ancak bence böyle daha iyi.Onun dışında o arayüze asla dönmek istemem. Başlat menüsü olmayan Windows istemiyorum ben.
8.1 güzeldi ama @Samotne Ciasteczka dediği gibi o arayüz hayattan soğutuyordu beni. Windows 7 zaten hiç sevemedim, bana aşırı derecede ısınan dizüstü bilgisayarların ve Intel'in coştuğu 2010'ları hatırlatıyor. Windows 10 iyidir.
Windows 7'yi nasıl sevmedin yahuBaşlat menüsünün olmaması bana da ilk başta garip gelmişti, yalan yok. Ancak bence böyle daha iyi.
8'den bin kat daha iyi. Bunda hiç olmazsa başlat tuşu var, 8'de başlat tuşu bile yoktu.Başlat menüsünün olmaması bana da ilk başta garip gelmişti, yalan yok. Ancak bence böyle daha iyi.
Daha az güç tüketiyor olması tablet ve telefonlar için de üretilmiş olmasıdır. Ayrıca tasarım olarak aşırı derecede dandik ve göze hitap etmeyen bir tasarımı var. Hiç beğenmemiştim ben.
Microsoft bile anlayıp 8.1'de koydu hocam tuşu.8'den bin kat daha iyi. Bunda hiç olmazsa başlat tuşu var, 8'de başlat tuşu bile yoktu.
Aşırı geyiği dönmüştü 8 çıktığı zaman.
Konu mesajında bahsettiğim sistem ve 1 TB HDD varken Windows 8.1 kurulur, Windows 7 konusunda haklısın.10 varken demode çağdışı desteklenmeyen 7-8 kurulmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.