Çözüldü Windows 8 64 Bit 3.25 GB RAM kullanılabilir sorunu

• Konuyu başlatan koxa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 5.016
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

koxa

Hectopat
Yer
İstanbul
Windows 7 32 bit işletim sistemine sahiptim ve RAM 4 GB olmasına rağmen 3.25 GB kullanılabilir gösteriyordu. Bunun üzerine Windows 8 64 Bit işletim sistemine geçtim ancak hala sorun devam etmekte. BIOS Güncelleme tavsiyeleri aldım ancak nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
64 Bit Windows 8 kurmama rağmen düzelmedi. BIOS sürümü eski diyor. G31MV-K anakart var. Atı Mobility Radeon HD 4300 Series ekran kartı 512 MB, paylaşımlı 2 GB.

Tam olarak nereden yapabileceğimi söyler misin. Bu arada sorunumla ilgilendiğin için teşekkürlerimi iletiyorum.

Bu arada ufak bir düzeltme yapmak istiyorum tekrar W7 çevirdim ancak yine düzelmedi. ( Bir umut :) )

20050118-01.jpg

BIOS ayarlarında bu şekilde bir yer olacak. Onu kendiniz deneme yanılma ile bulun. Bu arada Windows 8.1 64 bite geçin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı