Windows 8 64 SSD diske yüklediğimde SSD diskimi bozdu

kk494157

Hectopat
Daha fazla  
Geçenlerde James Donkey 120 GB SSD almıştım. Windows 8 atayım dedim attım sürücüleri kurdum 1 saat sonra SSD donup kaldı hiçbir şekilde işlem yapılmadı ne format ne biçimlendirme hiçbir şey yapılmıyor. Garantiye gönderdim sıfırını gönderdiler, yine Windows 8 kurdum yine aynı olayı yaptı. Sizce PC'den kaynaklı mı? Başka bir diske kurduğumda sorunsuz çalıştı. Hatta aynı markanın M.2 SSD de kullanıyorum sorun yok, M.2 Windows 10 kuruludur.

O marka problemli zaten keşke hiç almasaydınız, bende SSD kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Ama alternatif olarak başka bir Windows 8 ISO dosyası kurulumu yaparak deneyebilirsiniz.

O marka problemli zaten keşke hiç almasaydınız, bende SSD kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Ama alternatif olarak başka bir Windows 8 ISO dosyası kurulumu yaparak deneyebilirsiniz.

SSD hiçbir şekilde format ya da biçimlendirme yapılmıyor ilk aldığımı garantiye gönderdim yenisini gönderdiler bunda da aynısı oldu dediğiniz gibi bende yeni bir ISO dosyasıyla yaptım fark eden bir şey olmadı. Aynı markanın bir de M.2 SSD kullanıyorum sorunsuz çalışıyor.

Hocam M.2 düzgün çalışıyor diye SSD'si sorunsuz olmak zorunda değil iade edin.

Sorun Windows 8.0/8.1' de değil. Sistemdeki eşeği çıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…