Çözüldü Windows 8 - 8.1 - 10 klavye çalışmama sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ThisisPerfect

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Şu an windows 10 yüklü ve ekran klavyesinden yazıyorum. Windows XP ve 7'de hiçbir problem olmamasına rağmen başlıkta belirttiğim sürümlerde klavye çalışmıyor. Giriş yapma yerinde şifre girme alanında calışıyor, şifremi giriyorum açıldıktan sonra klavye çalışmıyor ve her tuşa bastığımda hoparlörden tık ssesi geeliyyor. Önceden böyle bir sorun yaasamıyordum sonradan oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Erişim kolaylığından ekran okuyucusu gibi bir şey açıksa yada benzeri bir şey aklıma gelmedi ismi. He işte açıksa o sorun çıkarıyor olabilir. Bence yeni kullanıcı aç ona geç eskisini sil. Düzelir bence.
NOT:Windows 10 henüz tam sürüm çıkmamıştır. Test sürümünü birincil işletim sistemi olarak kullanmanız durumunda geri dönülemez sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Bilmiyorum önceden de kurdum windows 10 fakat sorun yoktu şimdi xp ve 7 hariç bu sorun var.

Düzelttim hocam erişim kolaylığı merkezi mi ne var ona girdim ve klavye ayarlarını değiştir dedim orada Filtleri tuşları kullan seçeneğini kapattım sorun düzeldi. Şimdilik sorun yok yeniden başlatayım bakalım ne olacak :)

Aynen yeniden başlattım sorun yok şuanlık teşekkürler yardımın için :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı