Windows 8 8.1 RTM

yani eğer kutu ürün aldıysan, üzerinde içinde bi yerinde key olması gerekiyor. yok internetten indirdiğin windowssa :D ona ben karışmam :D geçen karışır gibi oldum bi duruma ceza yedim haklı olarak :D biraz daha bilgi verirsen nerden aldın nasıl aldın oem ürün müdür ?

yani eğer kutu ürün aldıysan, üzerinde içinde bi yerinde key olması gerekiyor. yok internetten indirdiğin windowssa :D ona ben karışmam :D geçen karışır gibi oldum bi duruma ceza yedim haklı olarak :D biraz daha bilgi verirsen nerden aldın nasıl aldın oem ürün müdür ?
Recep abinin sabitlediği konuda indirdim ama elimde key yok key olmasa bile daha sonra etkinleştirebilir miyim ?

O konudaki ilk mesaja bak. Pro icin olan key'i kopyala, Google'a yapistir. Gerekli key'in tamamini bulacaksin. Format sirasinda o key'i senden isteyecek.

o konudaki sistemde "Bağlantılar lisanslı Windows 8 sahipleri için konulmuştur. " diye belirtilmiş zaten . googleden bulduğun her hangi bir seri numarasıyla kurulumu yapabilirsin ama aktivasyon için bir lisans alman gerekecek . yada diğer yollara başvuracan :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı