Windows 8 Aktivasyon Kodunu 8.1 Kurarken Kullanabilir miyiz?

aintgotnoname

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Geçen yıl bir notebook aldım orijinal windows 8 kurulu. Sonra 8.1'e güncelledim. Şimdi başka bir notebook aldım (FreeDOS). O aktivasyon kodunu kullanarak yeni aldığım notebooka 8.1 i kurabilir miyim ? (Bu forumdan windows 8.1 with update x64-1'i indiriyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bildiğim kadarıyla kuramazsın. Diğer laptop ile gelen lisans kodu o laptop'a özel olarak verilmiş bir lisans başka makinede çalışmaz. Çalışsa bile 8.1'i etkinleştirmez. Bunun için Windows 8 kurup etkinleştirip mağaza üzerinden 8.1 güncellemesini yapman gerekiyor.

İş yerindeki bilgisayarımda da bios'a gömülü windows 8 lisans anahtarı vardı. Ben de temiz kurulum için 8.1 indirip lisans anahtarını denemiştim hata vermişti. Daha sonra tekrar windows 8'i kurup lisans'ı etkinleştirip mağazadan 8.1 güncellemesini indirip bilgisayara yüklemiştim.

O zaman ilk önce windows 8 kurup sonra mı 8.1 e güncellemeliyim ? Elimde kod varken bir daha satın almak istemiyorum.

Benim laptop da biosa gömülü windows 8 64 bit vardı. Birtürlü güncelemeleri yapıpda windows 8.1 geçmedi bende biosa gömülü key ögrendim ve windows 8.1 SL kurdum ve bios keyi ile lisansı etkinleştirdim. Hiç bir sorunla karşılaşmadım. Şimdi Windows 8.1 SL kullanmaktayım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı