Windows 8 Anakart Uyumluluk Sorunu

grc8213

Kilopat
Katılım
17 Kasım 2011
Mesajlar
382
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Grafiker
Evet arkadaşlar 1 saat önce Windows 8'i satın almış bulunuyorum ve dakika 1 gol 1. Siz siz olun Asus anakartlarınızın CD'sini takıp Windows 7'de çalıştır ile kurulum yapmayın. Yoksa Windows'unuz hiç açılmıyor. Saat geliyor ve kilit, hiçbir şey çalışmıyor, benden söylemesi. (Mouse, klavye ve USB portları)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8'de driver yüklerken oldukça dikkatli olmanız gerekiyor. Ben de Intel Chipset Driver'ini yüklemiştim ve Windows açılmamıştı. Sanırım sende de aynı şey soruna sebep oldu. Ayrıca Asus'un sitesinde imzanızdaki anakart için Windows 8 Driver'leri konulmuş.

ASUS - Anakart- ASUS Maximus IV Extreme-Z

Buradan indirmek yerine neden elinizdeki Windows 7 Driver'lerini içeren CD'yi kurdunuz ? Şu anda bilgisayarınızı yeniden yüklemeniz gerekebilir. (Ya da Bilgisayarı Onar)
 
Zaten onları indirip kuruyorum ama Bios Update için benim anakartın programından kolay oluyordu. Zaten oradan indirdiğim BIOS'u da illaki bir programla kuracağım. Şu anki Bios'tan güncelleme vardır ama nereden yapılıyor onu bilmiyorum. Yoksa ROM dosyası Flash'da var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Description Bupdater Utility V1.30 for flash BIOS under DOS.
File Size
39,23 (KBytes)
Download from
asus_download_pics02.gif
http://http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/misc/utils/Bupdater_V130.zip

Bu aracı kullanabilirsin ya da BIOS arayüzüne girerek de güncellemeyi yapabilirsin.
 
Ya da ASUS AI Suite II yazılımını... Bu arada CD'den kurulum yapmayın diye yıllardan beri demiyor muyuz hocam :)
Diyorsunuzda hocam ben arayüzü sevmiştim ROG olayı falan. Bir de bilgisayar açılırken wallpaper tarzı bir şeyler koymaya yarıyordu. ROG CPU-Z gibi şeyler de vardı da; hangi program demeye kalmadı 2. ya da 3. programı kurarken gitti zaten.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı