Windows 8 Asus Anakart Bios Güncelleme

Dediğim gibi AI Suite'nin içinde MyLogo diye bir kısım olması lazım. Oradan "Change the BIOS boot logo of my motherboard" şeçeneğini seçip devam etmeniz lazım.

Şu konuda Different BIOS boot logo screen - Page 17 değişik şeyler koymuşlar. 26 sayfalık konuda resimlerin çoğu uçmuş ama sağlam duran resimler de var. Gerçi hep marka-logo şeklinde ama belki hoşunuza giden bir şey çıkar.

Direkt araba resmi bulabilsem Ferrari, Bugatti gibi çok daha iyi olacak.

Araba maketi demiştiniz :) Şu belki olabilir :

M5221-SUP_1279189536.jpg__800__0.jpg

Ekran kartı güncel yazılım uyarısı verdi. Logoyu güncelledim ama daha yeniden başlatıp bakamadım. Ama ön izlemesine baktım.

- - - Güncellendi - - -

Araba maketi demiştiniz :) Şu belki olabilir :

M5221-SUP_1279189536.jpg__800__0.jpg

Teşekkür ederim. Bunu aldım. Şimdi yaptığıma 5 dakikaya kadar bakarım. Olmadı sizin gönderdiğinizi denerim.

- - - Güncellendi - - -

Resim değişmedi. Aynı logo. Acaba BIOS içinden mi bir değişiklik mi yapmam lazım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi farklı bir yöntemle denedim. Bakalım biraz sonra sonucu söylerim az işim var. İlginiz için çok teşekkür ederim :)

- - - Güncellendi - - -

Resmi seçtikten sonra Auto-tune'ye bastınız mı ? Sanırım ona basmanız gerekiyor. Anakartınızın kitapçığında böyle yazıyor.
Çok inatcı çıktı olmuyor :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı