Windows 8 Boot ekraninda 1-2 dakika bekliyor ve mavi ekran veriyor

Makaleler
9
Windows 8 acilmiyor. Boot ekraninda 1-2 dakika bekliyor ve mavi ekran veriyor. İsin ilginc yani, mavi ekrandan sonra Pc restart edip, otomatik onarma aciliyor ama acilamiyor. Otomatik onarma baslatiliyor diye hemen geciyor ve siyah ekran. Hicbir sey gelmiyor.

Windows 8 kurulum CD'sini taktim ama onda da hicbir sey gelmiyor. Daha dun sorunsuzdu.

Notebookum Fujitsu Lifebook AH531.

Son düzenleyen: Moderatör:
Basıyorum olmuyor, bu sorun bir kere daha olmuştu, Windows 7'ye dönmüştüm. Bir daha Windows 7'ye dönmek istemiyorum. Veriler de çok önemli.

Çözüm önerileri bekliyorum.

- - - Güncellendi - - -

En son yaptığım, Windows 7'li bilgisayarımın şifresini unuttuğum için şifreyi gösterecek bir programı denemem.

http://pogostick.net/~pnh/ntpasswd/

Buradaki programı denedim. Windows 8'de de işe yarayacağını düşündüm. Pek tecrübeli değilim bu işlerde. Install Driver diye sordu. Yes dedim, bilgisayar bir daha açılmadı. Büyük ihtimalle bundan oldu. Yardım edecek var mı ?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı