Windows 8 Çift Dil Sorunu

mexas

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bazen görüntüleme dilini Japonca yapmak zorunda kalıyorum pc'de bazı oyunları oynamak için. Ama öyle yaptığımda ise bazı programlar Türkçe karakterleri göstermiyor veya altyazılı film izlerken Türkçe karakterler problem oluyor. Tekrar Türkçe yapabilyorum tabiki ama sürekli pc yeniden başlatmaktan sıkılıyorum. Win 8 Japonca dil desteğini indirdim ama bölge ve dil ayarlarından yönetimselden sistem yerel ayarlarını değiştirmeden olmuyor. Aynı anda hem Japonca hemde Türkçe sistem karakter gösterme mümkün mü? Mümkünse nasıl?

Burak tek bir oyundan bahsetmiyorum. İknicsi bu orjinallikle alakalı değil. Oyun japonca karakterlere bağlı visual novel. Yani orada sürekli japonca karakterler geliyor. Ben okuma bilmediğim için bana lazım değil. Ben dinleyerek oynuyorum oyunları. Ancak oyun bilgisayar bölge ve dil ayarlarından sistem dilini Japonca yapmadan açılmıyor. Hata veriyor.

Bir hata değil maalesef Burak bey :) Bende önceleri çok bu tür yabancı oyunları oynadığımda aynı durumu yaşıyordum ve maalesef çözümü yok. Ya yapımcı ing. dil desteği getirecek yada oyuna 3rd dil yaması varsa paylaşılan onu uygulayacaksınız. veya oyun diline çevirip yolunuza böyle devam edeceksiniz.

Ben çok korece japonca oyunlar oynadığım için alışmıştım artık sizin için de şuanlık sorun teşkil edebilir ancak sevdiğiniz oyunsa artık sorun etmemeye başlayacaksınız.

Resimde gösterilen şekilde "Her uygulama penceresi için farklı bir giriş yöntemi seçmeme izin ver" yazan yerdeki kutucuğu işaretleyin. Belki sorununuz çözülebilir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı