ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 9 Ağustos 2013 #21 Windows 8.1, orjinal Win.8 kullanıcılarına bedava olacaksa bugün alıyorum windows 8. - - - Güncellendi - - - Beta sürücüsünü yükledim, Orijinal windows aldım ama sorun hala var. - - - Güncellendi - - - Yükledikten sonra resimler gözükmemeye başladı.
Windows 8.1, orjinal Win.8 kullanıcılarına bedava olacaksa bugün alıyorum windows 8. - - - Güncellendi - - - Beta sürücüsünü yükledim, Orijinal windows aldım ama sorun hala var. - - - Güncellendi - - - Yükledikten sonra resimler gözükmemeye başladı.
uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 9 Ağustos 2013 #22 Garanti yapmışsındır ama yine de soriyim, ekran kartı güncel mi? Monitör bağlantıların nasıl, onlardan olabilir mi?
Garanti yapmışsındır ama yine de soriyim, ekran kartı güncel mi? Monitör bağlantıların nasıl, onlardan olabilir mi?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 9 Ağustos 2013 #23 8.1 Preview dostum. Hele bi tam sürüm çıksın.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 10 Ağustos 2013 #24 uzalan dedi: Garanti yapmışsındır ama yine de soriyim, ekran kartı güncel mi? Monitör bağlantıların nasıl, onlardan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet güncel ama tekrar kontrol edeceğim. Recep Baltaş dedi: 8.1 Preview dostum. Hele bi tam sürüm çıksın. Genişletmek için tıkla... En ufak bir oyunda bile yan ekranda kasma oluyor. Acaba arka planda çalışan bir şeyler mi var? - - - Güncellendi - - - Arkadaşlar bir de benim anakart için yeni BIOS çıkmış. Güncelledim ama sorun hala devam ediyor. - - - Güncellendi - - - Sorun bu. Bir uygulamdayken diğer uygulama kasıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
uzalan dedi: Garanti yapmışsındır ama yine de soriyim, ekran kartı güncel mi? Monitör bağlantıların nasıl, onlardan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet güncel ama tekrar kontrol edeceğim. Recep Baltaş dedi: 8.1 Preview dostum. Hele bi tam sürüm çıksın. Genişletmek için tıkla... En ufak bir oyunda bile yan ekranda kasma oluyor. Acaba arka planda çalışan bir şeyler mi var? - - - Güncellendi - - - Arkadaşlar bir de benim anakart için yeni BIOS çıkmış. Güncelledim ama sorun hala devam ediyor. - - - Güncellendi - - - Sorun bu. Bir uygulamdayken diğer uygulama kasıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 10 Ağustos 2013 #25 Yonga seti sürücüsünü de güncelle.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 10 Ağustos 2013 #26 Recep Baltaş dedi: Yonga seti sürücüsünü de güncelle. Genişletmek için tıkla... Chipset driveri oluyor değil mi? Güncel o da. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2013
Recep Baltaş dedi: Yonga seti sürücüsünü de güncelle. Genişletmek için tıkla... Chipset driveri oluyor değil mi? Güncel o da.